Aranykulcs örömünnep

Szerző: Szebeni Zsolt

 2013. november 10. 17:21

A 30. születésnapját ünneplő Magyar Aranykulcs meghívására Budapesten tartotta board meetingjét a Nemzetközi Aranykulcs szervezet.

November 8-9-én, a világ minden tájáról, mintegy ötven aranykulcsos tisztségviselő (a nemzetközi elnökség tagjai, a régióvezetők, valamint néhány, személy szerint meghívott szakember) találkozott Budapesten. Egyrészt, együtt ünnepeltek a jubileumát ünneplő magyar szervezettel, másrészt, itt tartották a világkongresszust (2014 elején, Kuala Lumpurban rendezik) minden alkalommal megelőző felkészítő találkozójukat.

 

A világ vezető szállodáit képviselő főportások és head concierge-ek megismerkedtek Budapest és a környék látnivalóival, valamint munkamegbeszéléseken és fogadásokon vettek részt, ahol találkoztak az NGM turisztikai helyettes államtitkársága, a Magyar Turizmus Zrt. és az MSzÉSz vezetőivel.

A kétnapos eseménysorozat a Corinthia Hotel Budapestben rendezett gálavacsorával zárult, ahol a meghívottakat köszöntötte  Emmanuel Vrettos, a Nemzetközi Aranykulcs elnöke, Niklai Ákos, az MSzÉSz alelnöke, Szabó Szabolcs, a házigazda Corinthia Hotel ügyvezetője, végül, de nem utolsó sorban Ungár Tamás a Magyar Aranykulcs elnöke.

A kétnapos rendezvénysorozaton Haralambidou Anthoula készített felvételeket, amelyeket IDE KATTINTVA tekinthetnek meg.