Aranynap-díj 2018: állandó minőség egy változó világban

Forrás: turizmus.com

 2019. május 30. 14:22

Május 30-án immár tizennegyedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia- és wellness-szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft., a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége mint szakmai partner támogatásával.

Az idei díjátadó ünnepséget a közelmúltban megújult Danubius Thermal Hotel Margitsziget Star Auditórium termében rendezték meg.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat, melyek az alábbiak:

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a Hotel Makár Sport & Wellness.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2018-ban az Abacus Business & Wellness Hotel.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2018-ban a DanubiusThermal Hotel Margitsziget.

A Danubius Hotels képviselői átveszik az elismerést

Fotó: Day Holiday

Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2018-ban a The Ritz-Carlton, Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2018-ban megnyitott/újranyitott szállodája a Hotel Tiliana – The Hotel Unforgettable by Homoky Hotels.

Két évig tartó felújítás után nyitott újra a szintén díjnyertes Hotel Tiliana

Fotó: Day Holiday

Magyarország legjobb wellness-szállodája 2018-ban a Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel.

A díjazottakat és a vendégeket Kovács Balázs, a Dabubius Hotels Zrt vezérigazgatója köszöntötte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, illetve a szállodavállalat nevében.

A rendezvény kezdetekor egy perces néma főhajtással emlékeztek meg a résztvevők a dunai hajóbaleset áldozatairól.

 

A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be. A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Borbély Ferenc műsorvezető fogadta, a díjátadó után a jó hangulatot a The Vegas Showband zenészei biztosították, valamint a Vivat Bacchus produkciója fűszerezte még vidám bordalaival az estet. A program kiemelkedő eseménye volt Risztov Éva motivációs előadása is.

Risztov Éva

Fotó: Day Holiday

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több tízezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.