Aranynap-díj 2023: elismerést kaptak a legjobb hazai szállodák és rendezvényhelyszínek

Forrás: turizmus.com

 2024. május 17. 09:45

Immár tizentizenhatodik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák és rendezvényhelyszínek munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft., a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidő Központ

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája 2023-ban az Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2023-ban a Novotel Budapest Centrum

Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a LUA Resort***** Balatonfüred

Magyarország legjobb wellness szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort

A díjazottak elismerései

Fotó: Day Holiday

A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne.

Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne 2023-ban Millennium Kávéház és Étterem

A díjazottakat és a vendégeket Czvitkó Zoltán cégvezető mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A meghívottakat érkezéskor Borbély Ferenc műsorvezető fogadta, aki Kassai Lajos világbajnok lovasíjásszal beszélgetett mélységről, élességről mai világunkban, a jó hangulatot pedig a The Vegas Showband zenészei biztosították.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több tízezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.