Arcanum Hotel: szeptemberi nyitás

 2014. június 29. 14:17

A békéscsabai Orosházi úton lévő, egykori laktanya területére minden igényt kielégítő, háromcsillagos szállodát varázsoltak az építők.

Az Arcanum Hotel szeptembertől várja a vendégeket, de egy nyereményjáték győztesei már a nyári hónapokban is tesztelhetik a szolgáltatásokat – írja a csabaimerleg.hu

A TAPPE Kft. 560 millió forint összköltségű szállodaberuházási projektet valósított meg az Új Széchenyi Terv keretében, közel 280 millió forint uniós támogatással, valamint magánbefektetők segítségével.

 

Mint azt Sullay Csaba szállodaigazgató elmondta: az Arcanum Hotel elegáns környezetben, 24 szobával, wellnessrésszel, 150 fős étteremmel és többhektáros parkkal várja vendégeit. A 12 standard szobából egy akadálymentesített; a szálloda 7 superior, 3 deluxe szobával és 2 lakosztállyal rendelkezik. A hotel 200 négyzetméteres wellnessrésszel, valamint egy panorámás fitneszteremmel biztosítja vendégei számára a minőségi pihenést és felüdülést. A kulináris élvezeteket a 150 fő befogadására is alkalmas étterem és parkra néző terasz nyújtja, mely ideális helyszín fogadások és exkluzív rendezvények lebonyolításához. A szálloda 400 négyzetméteres tetőterasza zártkörű koktélpartik, baráti összejövetelek különleges helyszínéül szolgál. Az Arcanum Hotel vendégei részére kerékpárokat, zárt parkolót, továbbá hoteltaxi-szolgáltatást biztosít majd. Jelenleg 15 munkatárs dolgozik a szállodában, de ez létszám még bővülhet.

A hotel vendégkörébe békéscsabai üzleti utazókat és a megyeszékhely felfedezésére törekvő turistákat, illetve a csillagtúrázni vágyókat várják.