Arculatot vált a Hotel & More Group

Forrás: turizmus.com

 2021. február 19. 16:10

A megváltozott marketing- és értékesítési trendekhez igazodva új arculattal jelentkezik a Hotel & More Group. A modern, letisztult formavilág bármilyen grafikus környezetben, online és offline térben egyaránt jól használható.

Az arculatváltás első lépéseként a Hotel & More Group központi weboldala, a hmhotels.hu és a group rendezvénybrandjét képviselő eventsandmore.hu újultak meg. Az online felületek letisztultak, egységesek, standardizált felépítésűek és még inkább felhasználóbarátak lettek. Hamarosan új arculatot kap a brandet képviselő hotelandmore.hu honlap is.

A cégcsoport új logója

Fotó: Hotel & More

Ezt követően egy mobilapplikáció fejlesztésébe kezdtek, amely érintésmentes megoldásként megkönnyíti majd a kommunikációt és a kapcsolattartást a vendégekkel. Az alkalmazás jelenleg még tesztüzemmódban működik, de hamarosan letölthetővé válik.

Harmadik lépésként pedig a cégcsoporthoz tartozó szállodák honlapjai újulnak meg.

A külső átalakulás mellett a portfólió további bővítését célzó munka sem állt le: az erdélyi szállodák után a Hotel & More Európa más országaiban is megjelenik a közeljövőben – tudtuk meg Klemm Balázstól, a cégcsoport vezérigazgatójától.