ARTrium Esték a Ritzben

Forrás: turizmus.com

 2017. július 08. 11:24

Új kulturális programsorozatot indít júliusban ARTrium Esték néven a The Ritz-Carlton, Budapest, mellyel lehetőséget kíván biztosítani fiatal magyar művészek számára, hogy bemutathassák tehetségüket.
A sorozat Kucsora Márta festőművész „Folyékony felületek” című tárlatával nyílt meg. A kiállítást Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója nyitotta meg, az esemény sztárvendége Radics Gigi volt.

A sorozat, mely negyedévenként jelentkezik új programmal, fő törekvése, hogy a hotel maradandó élményt nyújtson vendégei és látogatói számára, és egyúttal teret biztosítson a fiatal, magyar művészeknek.

A kiállítást Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest igazgatója nyitotta meg

„A Ritz-Carlton valódi csodálója a magyar művészetnek és művészeknek, így örömmel köszöntjük Kucsora Márta kiállítását szállodánkban. Célunk a rendezvénysorozattal, hogy egy olyan platformot teremtsünk a magyar művészek számára, ahol bemutatkozhatnak a helyi és a nemzetközi közönség előtt” – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója a kiállítás megnyitóján.

Kucsora Márta festményeit 2006 óta mutatják be Európa-szerte és a tengerentúlon. A gyönyörű képek értelmezése a tudat és a tudatalatti közötti erős kapcsolatból bontakozik ki, akárcsak a természetben és a művészetben. A művészetben megjelenített természeti szépség környezetünk védelmének fontosságára enged asszociálni, így Márta művei is a körülöttünk élő természetre hívják fel a figyelmet, és segítenek abban, hogy párbeszédet kezdeményezzünk civilizációnk és a világ között. Kucsora Márta szavaival: „A természet végtelenül szabad és változatos; én ezeket a pillanatokat szeretném megörökíteni a vásznon.”

A nyitó esemény kapcsán a The Ritz-Carlton együttműködő partnere az Art Forward volt, mely innovatív, újszerű megközelítést képvisel a hazai művészeti életben.

Kucsora Márta festményeit 2006 óta mutatják be Európa-szerte és a tengerentúlon

Fotók: grayling

Kapcsolódó cikkek

Élményt ígér a Ritz

2016. április 12.