Átadták a Balaton legjobb szállodájának járó közönségdíjat is

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 29. 09:07

A harmadik díjátadóval lassan a feléhez ér AZ ÉV HOTELE című közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon. A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerését egészíti ki egy közönségszavazással.

A közönségszavazás során a nézők szavazzák meg hónapról hónapra az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek közül kerül majd ki végül AZ ÉV HOTELE.

A Balaton északi partján fekvő szállodáé a díj 
A Wellness Hotel Katalin lett A HÓNAP HOTELE a Balaton régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson. Az elismerést bizonyító oklevelet Galló Zsolt, szállodaigazgató helyettes vette át Gyenesdiáson, Serfőző Zsolttól a műsor producerétől. Az eddigi hónapok nyerteseihez hasonló szavazatszámmal lett legjobb a Wellness Hotel Katalin ebben a régióban, megelőzve a második legtöbb szavazatot kapó Hunguest Hotel Peliont és a harmadik helyezést elért Hotel Azúrt.

Serfőző Zsolt átadja az I. helyért járó oklevelet Galló Zsoltnak

Fotó: Interakció Produkció Kft.

 

Egy ötfős család értékelte a hotelt
A régió szállodáit a megszokottak szerint minden adásban hétköznapi utazók próbálták ki és mondták el benyomásaikat, élményeiket az RTL Klubon látható AZ ÉV HOTELE című műsorban. A versenyző szállodákat a műsoron kívül a kapcsolódó online cikkekben és a produkció Facebook oldalán ismerhették meg a nézők. A Wellness Hotel Katalint egy ötfős család látogatta meg, akik a gyerekeknek szerettek volna meglepetést okozni az utazással, azonban az igazi meglepetés mégis az lett, amikor 15 év után Ernő megkérte Brigi kezét a gyermekkori emlékeket idéző gyenesdiási strandon.
A műsort követően a nézők szavaztak a www.facebook.com/azevhotele oldalon először az adásban látható két hotelre, majd a hónap utolsó és egyben a régió összes induló szállodáját visszaidéző adást követően a régió szállodáinak bármelyikére.

 

A közönségszavazás tovább folytatódik

Ebben az évben további öt különböző régiós díj kiosztására kerül még sor, hiszen az év végén az év közben megválasztott nyolc HÓNAP HOTELE indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért. Hamarosan kiderül, hogy a közönség szavazatai alapján melyik szálloda lesz Budapest környéke régió legjobb hotele.

(x)