Economy szálloda nyílik a Boráros téren, itt a B&B Hotel Budapest City

Forrás: turizmus.com

 2021. július 09. 14:14

Átadták a B&B Hotels első magyar egységét, a B&B Hotel Budapest Cityt, mely a IX. kerületi Boráros téren található hajdani Angyal irodaház átalakításával jött létre Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a Wing fejlesztésében.

A francia economy hotellánc szigorú standardjai szerinti, 214 szobás, dunai panorámás szálloda szolgáltatásai közé tartozik étterem, bár, illetve egy panorámás tetőtéri bár, két tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs. A Wing honlapja szerint az új szálloda 2021 nyarától várja első vendégeit.

A fejlesztő már átadta, hamarosan nyílik a B&B Hotel Budapest City a Boráros téren

Fotó: facebook/BB-Hotel-Budapest-City

A B&B Hotel Budapest City számos szolgáltatást nyújt az utazóközönség számára, többek között étterem, bár, panorámás tetőtéri bár; két, egyenként 40 fő befogadására alkalmas tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére. A tetőteraszon egy növényládákkal körbevett teraszt alakítottak ki, kilátással a Dunára és a budai oldalra.Az 1975-ben épült épületet több mint 25 hónapig tartó bontási, majd átépítési munkálatok során alakította át a WING szállodává. Az építészeti kialakítást és a gépészeti és elektromos rendszerek tervezését és kivitelezését a B&B Hotels szigorú standardjai alapján valósította meg a fejlesztő.

A tetőteraszról dunai és budai panorámában gyönyörködhetnek a vendégek

Fotó: facebook/BB-Hotel-Budapest-City

A felújított szállodát funkcionális, modern dizájn és dunai panorámás szobák jellemzik. A hotel belsőépítészeti kialakításában a helyszínre utaló elemek is visszaköszönnek, úgy, mint a Budapestet grafikusan ábrázoló tapéta a vendégszobákban, további érdekességek pedig az egyedi falfestés, a design lámpatestek és bútorok a lobbi területén.

A hotel lokációjánál és tömegközlekedési kapcsolatainál fogva alkalmas a szabadidős és az üzleti utazók kiszolgálására is, közel esik az üzleti negyedhez, és mindössze 10 perces sétatávra található a Ráday utca népszerű gasztrosétányától.

A Wing nevéhez fűződik a 2018-ban megnyílt, építőipari nívódíjjal kitüntetett, közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a vállalatnak előkészítés alatt áll további három budapesti szállodafejlesztése. Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint tizenkét országban van jelen és a jövőben Európában és Dél-Amerikában is több nyitást tervez.

Funkcionalitás és modern dizájn jellemzi a B&B hoteleket

Fotó: facebook/BB-Hotel-Budapest-City

Kiemelt céljuk, hogy 2021-ben több mint 650 szállodát, vagy több mint 58 ezer szobát tartalmazzon nemzetközi portfóliójuk, amelynek első magyar egysége a Wing fejlesztésében átalakult komplexum.