Átadták a Dél-Dunántúl legjobb szállodájának járó közönségdíjat

Forrás: turizmus.com

 2017. október 20. 10:06

Legutóbb a dél-dunántúli régió nyertese vehette át a közönség szavazataival elnyert A HÓNAP HOTELE díjat az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásán.

A közönségszavazáson az RTL Klub-on és a Facebookon a nézők szavazzák meg hónapról hónapra az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, amelyek közül kerül majd ki végül AZ ÉV HOTELE. A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerését egészíti ki egy közönségszavazással.

Siklósi szálloda nyerte el A HÓNAP HOTELE címet
A Hotel Castello**** lett A HÓNAP HOTELE a Dél-Dunántúl régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson. Az oklevelet Zoric Dragoslav szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől Siklóson. A Hotel Castello**** a közönségszavazáson a második legtöbb szavazatot kapott Fried Kastélyszálló és Étterem**** és a harmadik helyezett Hotel Kardosfa*** előtt végzett az első helyen.

Az oklevelet Zoric Dragoslav szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől.

Fotó: Interakció Produkció Kft.

 

Egy háromfős család értékelte a hotelt
Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorában ismételten hétköznapi utazók próbálták ki a bemutatott szállodákat. A Hotel Castello****-ba a Salacz család látogatott el, akik szerettek volna együtt tölteni egy hétvégét, mielőtt lányuk az egyetem miatt kirepül a családi fészekből.
Ha nem látta a régió nyertes szállodájáról készült adást, akkor megnézheti az RTLMost!-on. A műsort követően a nézők ezúttal is minden nap címlapon megjelenő online cikkekben olvashattak a hotelekről, illetve a www.facebook.com/azevhotele oldalon szavazhattak kedvencükre.

Észak-Dunántúlon folytatódik a közönségszavazás
A műsor októberben a Balatontól északra mutatja be a legjobb szállodákat, majd az év utolsó két hónapjában az ország keleti fele következik: elsőként Észak-kelet Magyarország, majd az Alföld.
Végül januárban dől majd el, hogy A HÓNAP HOTELE címet elnyert nyolc hotel melyike lesz AZ ÉV HOTELE.

A műsor szakmai hátterét az Utazzitthon.hu csapata biztosítja. A műsor készítője az Interakció Produkció Kft.

(x)