Átadták a legjobb szállodájának járó közönségdíjat az Észak-Dunántúlon

Forrás: turizmus.com

 2017. november 24. 09:39

Az RTL Klub Az Év Hotele közönségszavazásán ezúttal az észak-dunántúli régió nyertese, Caramell Premium Resort**** Superior lett A hónap hotele.

A nézők a műsor Facebook oldalán hónapról hónapra szavazhatják meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, közülük kerül majd ki januárban AZ ÉV HOTELE. A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerést egészíti ki egy közönségszavazással.

Serfőző Zsolt és Csere András

A hónap hotele címet ezúttal a bükfürdői Caramell Premium Resort**** Superior nyerte el, az oklevelet Csere András szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől Bükfürdőn. A Caramell Premium Resort**** Superior a közönségszavazáson a második legtöbb szavazatot kapott esztergomi Portobello Wellness & Yacht Hotel**** és a harmadik helyezett szintén bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bük**** előtt végzett az első helyen.

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorában hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat. A Caramell Premium Resort**** Superior-ba Szabó Annabella és Huba Patrik, egy fiatal pár látogatott el, a fiú célja az volt, hogy az utazással emlékezetessé tegye barátnője születésnapját. Az adás megtekinthető az RTLMost!-on.

A műsort követően a nézők ezúttal is egy hétig minden nap címlapon megjelenő online cikkekben olvashattak a hotelekről, illetve a www.facebook.com/azevhotele oldalon szavazhattak kedvencükre.

A Caramell Premium Resort csapata

A műsor novemberben Északkelet-Magyarországon mutatja be a legjobb szállodákat, majd az év utolsó hónapjában az utolsó régió, az alföldi következik. Végül januárban dől majd el, hogy A HÓNAP HOTELE címet elnyert nyolc hotel melyike lesz a közönség kedvence, azaz nyeri el AZ ÉV HOTELE címet.