Átadták a Vadas Thermal Resort új wellness-részlegét

Forrás: turizmus.com

 2018. január 28. 11:15

A beruházástól a vendégéjszakák számának jelentős bővülését várják a szezonon kívüli időszakban. A wellness-részleg február 1-jétől külső vendégeket is fogad.

A megnyitón Hogenbuch Endre igazgató elmondta: amikor több mint egy évtizede elvállalta a fürdő és a szálloda vezetését, sokan kérdezték tőle, mikor lesz wellness a párkányi strandon. Akkor még mások voltak a prioritások: a külső fürdőmedencéket kellett vonzóvá tenni, illetve élménymedencékkel bővíteni a kínálatot. Mára a külső medencék megújultak, így a fürdő elindulásának 40. évfordulójára elkészülhetett a szaunatérrel, sókabinnal, élményzuhanyokkal és benti gyerek- és felnőtt élménymedencékkel ellátott wellness-részleg. A beruházások nagy része saját forrásból történt, csak egy-egy kisebb fejlesztéshez vontak be Európai Uniós forrást. A fejlesztések azonban itt még nem állnak meg, mondta Hogenbuch Endre, hiszen a májusi 40 éves ünnepélyre újabb beruházás készül el.

Szaunatér, sókabin, élményzuhany, élménymedence várja a vendégeket

Fotó: turizmus.com

Szabó Jenő polgármester kiemelte: az épületben a legmodernebb technológiát építették be. Az épület különlegessége pedig egy szelfipont az emeleti teraszon, ahol a Dunával és az esztergomi bazilikával, vagy a strandfürdővel fotózhatják le magukat a látogatók. A Dunamente TDM tájékoztatása szerint a wellness-részleg a szállóvendégek számára már ezen a hétvégén is nyitva áll, külső vendégeket pedig február 1-jétől fogad.