Átalakuló üzletágak a BDO Magyarországnál

Forrás: turizmus.com

 2021. január 28. 10:22

A társaság a már több mint 10 éve párhuzamosan működő pénzügyi, valamint hotel és ingatlantanácsadási üzletágait összevonja és egységes megjelenésű, egyablakos kiszolgálást biztosító komplex pénzügyi és ingatlanszolgáltatásokat nyújtó tanácsadói üzletágat alakít ki.

Az átalakítás célja a sikeresen működő tanácsadási kompetenciák szinergiáinak megteremtése az ügyfelek hatékonyabb és komplexebb kiszolgálása. A megújult Tanácsadási üzletág pénzügyi, ingatlantanácsadási és szállodai-turisztikai szolgáltatásokat nyújt, továbbá a jövőben új, innovatív szolgáltatások bevezetését is tervezi – tájékoztatott a BDO Magyarország.

Csobádi Ákos

Csobádi Ákos

Fotó: BDO Magyarország

A pénzügyi tanácsadás új megbízott ügyvezető igazgatója Csobádi Ákos, aki közel 2 évtizedes banki-finanszírozói és pénzügyi tapasztalattal a háta mögött érkezik a BDO-hoz, és a jövőben jelentősebb hangsúlyt kíván fektetni a banki-finanszírozási, restrukturálási, cégértékelési, üzletiterv-felülvizsgálati, cégátvilágítási és tranzakciós szolgáltatások fejlesztésére, valamint post-Covid, újjáépítési és pénzügyi stabilizációs lehetőségeknek az ügyfelek általi kiaknázására.

Csobádi Ákos kiemelkedő tapasztalatokat szerzett jelentős ingatlanportfóliók kezelésében, értékesítésében, továbbá strukturált projektfinanszírozás, szindikált hitelezés és pénzügyi restrukturálás területeken a Raiffeisen Bankcsoportnál, ezáltal a tanácsadási üzletág operatív, a legjobb gyakorlatokat testközelből ismerő vezetővel gyarapodik.

Az ingatlantanácsadás és értékbecslés üzletági vezetője továbbra is Rábai György ügyvezető, aki RICS akkreditált értékbecslő, főbb ügyfelei ingatlanalapok, ingatlanfejlesztő társaságok, pénzintézetek. Ő felel az irodai, logisztikai és ipari, valamint a retail kereskedelmi ingatlanok értékeléséért és együttműködve szállodai szakterülettel a szállodák és egyéb turisztikai ingatlanok értékbecsléséért.

A szállodai és turisztikai szakterület ügyvezetői teendőit továbbra is Hegedűs Attila és Németh Richárd ügyvezetők, partnerek látják el, akiket 2018-ban és 2019-ben beválasztottak a Portfolio 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci személyiségei közé. Mindketten állandó résztvevői hazai és nemzetközi szállodaipari konferenciáknak, Magyarország egyik legjelentősebb szállodai tanácsadással, értékbecsléssel, átvilágításokkal, üzemeltető és bérlőkereséssel, valamint turisztikai stratégiák készítésével foglalkozó tanácsadó cégét építették fel.