Atwell Suites: új márkát vezet be az InterContinental

Forrás: turizmus.com

 2019. május 16. 15:23

Az Atwell Suites egy elegáns lakosztály típus, és főleg a felső középosztály igényeit elégíti majd ki. A projekt egy 18 milliárd dolláros iparági szegmenst céloz meg, az első szállodát már 2020-ban elkezdik építeni és 2021-ben adják át.

Az InterContinental Hotels Group (IHG) dinamikusan fejlődő portfólióval és számos népszerű márkával rendelkezi a közép- és felső közép kategóriájú hotelszegmensben, mint a Holiday Inn Express, a Staybridge Hotels vagy a Candlewood Suites.

Az új Atwell Suites márkával olyan vendégekre építenek elsősorban, akik tehetősek, és az üzleti utat kombinálják a szabadidővel. Céljuk, hogy a megcélzott szegmenst minél magasabb szinten, személyre szabott szolgáltatásokkal elégítsék ki – mondta Keith Barr, a szállodacsoport vezérigazgatója.

Tapasztalataik szerint a felső középosztálybeli réteg általában 4-6 napra vesz igénybe lakosztályt, és kedveli a jó minőségű, meleg fogásokban is gazdag reggelit. Bár elvárja, hogy legyen egy jól felszerelt kis konyha a lakosztályban, de nem főzőcskézős típus – azért persze a hűtő, a kávéfőző, a mikrohullámú sütő nem hiányoznak majd –, viszont igényli a legfejlettebb elektronikus-digitális technológiát.

Ezek a vendégek nemcsak pihenni akarnak a szobában, de dolgozni is, amihez meg kell teremteni a feltételeket. Ezért mindegyik lakosztálynak része egy tárgyalósarok is és természetesen egy elegáns íróasztal, no meg egy kisebb bár, lazításra. Az új márka jelszava a tágasság és a kényelem  – írja az eturbonews.

Az Atwell Suites egy 18 milliárd dolláros iparági szegmenst céloz meg

Fotó: pixabay.com

A szállodacsoport vezetői úgy vélik, hogy az új brand és az annak a szellemében felépülő szállodák jelzik, milyen gyorsan, naprakészen követi az IHG az üzleti utazók, illetve a turisták igényeit.

A frissen kidolgozott márkát franchise-ként is értékesítik majd. Elsősorban az amerikai piacot célozzák meg vele, legalábbis kezdetben.

Magát a koncepciót a Las Vegas-i IHG Americas Investors and Leadership Konferencián mutatták be részletesen.