A Mercure Budapest Korona is újranyit augusztus 3-án

Forrás: turizmus.com

 2020. július 21. 11:16

Budapest egyik legnagyobb szállodája az Accor ALLSAFE tanúsítványának bevezetésével készül a vendégek fogadására.

Augusztus 3-tól újra fogad vendégeket a Mercure Budapest Korona. Annak érdekében, hogy a személyzet és a vendégek biztonságát szavatolni tudják, az Accor által bevezetett ALLSAFE tanúsítvány fokozott higiéniás és távolságtartási protokolljainak alkalmazásával és online tréningekkel készülnek az újranyitásra – tudtuk meg Kollin Gergely szállodaigazgatótól.

A szálloda az Accor ALLSAFE tanúsítványának protokolljait alkalmazza

Fotó: Mercure Budapest Korona

“A jelen üzleti környezetben inkább érzelmi döntés a szálloda megnyitása, ami végre újra értelmes munkavégzési lehetőséget biztosít a munkatársaimnak. Ezúton szeretném megköszönni minden kollégám kitartását és türelmét, valamint anyavállalatunk, az Accorinvest támogatását, amely biztosította, hogy az elmúlt hónapok gazdasági nehézségei ellenére egyetlen régóta szolgáló kollégánktól sem kellett megválni. Alig várjuk, hogy újra vendégeket fogadjunk gyönyörűen megújult szállodánkban, és garantálom, hogy mindenki érezni fogja vendégszeretetünket!” – mondta el lapunknak Kollin Gergely.

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Mercure Budapest Korona teljesen megújult az elmúlt két évben, mind a 412 szobáját, közösségi tereit, termeit és éttermét is felújították. Friss, de "királyokat megidéző" belső dizájnnal, színes kiegészítőkkel várja akár a budapestieket is, ha feltöltődésre vágynak.

A szálloda mind a 412 szobája megújult az elmúlt két évben

Fotó: Mercure Budapest Korona

A Mercure Budapest City Center és a Mercure Buda már korábban újranyitotta kapuit, így a Kálvin téri szálloda megnyitásával augusztustól mind a három budapesti Mercure szálloda fogad vendégeket.