Auróra a Bálban

Forrás: turizmus.com

 2016. november 02. 16:41

A Hunguest Hotels Zrt. ötéves megállapodást kötött a Balatonalmádi központjában fekvő, négycsillagos wellness szálloda, korábban Auróra (illetve Ramada Balaton - a Szerk.) üzemeltetésére.

Ahogyan arról a turizmus.com is beszámolt, a balatonalmádi szálloda már a nyár folyamán gazdát cserélt, erről ITT olvashatják cikkünket.

Mint a Hunguest Hotels most kiadott közleménye fogalmaz: a saját stranddal, 193 szállodai szobával és 15 lakosztállyal rendelkező, korábban Hotel Auróraként működő szálloda megszerzése fontos lépés a lánc térségi szálláskínálatának erősítésében, hiszen a Balaton környéki településeken, Hévízen és Tapolcán a Hunguest Hotels már három saját tulajdonú egységet is működtet.

 

A Hunguest közleménye kiemeli: Hülvely István, a társaság vezérigazgatója szerint értékes taggal bővült a Hunguest Hotels hálózata. A lánc erős kínálattal rendelkezik az észak- és nyugat-balatoni régióban, de közvetlen vízparti szállodát hosszú idő után csak most tudott ismét az értékesítési hálózatába vonni. A most megkötött szerződés a vállalat középtávú stratégiáját is szolgálja. A Hunguest Hotels célja, hogy a meglévő és eredményes vidéki egységei vonzáskörzetében bővíthesse kínálatát - tette hozzá a vezérigazgató.

A Balatonalmádi központjában, közvetlenül a vízparton fekvő hotel novembertől Hunguest Hotel Bál Resort néven elérhető a lánc értékesítési kínálatában és online szállásfoglaló rendszerében.

A szálloda igazgatójának a 15 éves szakmai múlttal rendelkező Joós Adélt nevezték ki, aki a Hunguest Hotels Zrt.-nél jelentős tapasztalatokat szerzett a szállodairányítás, szállodamanagement területén. A szakember korábban a Hunguest Hotels Helios, a Panoráma és Mirage szállodák igazgatója volt.