Táncoló avatárok a MICE Business Day virtuális welcome partyján

Forrás: turizmus.com

 2020. november 25. 21:40

A meghívottak, pontosabban az avatárjuk – ahogyan egy élő fogadáson is történik – sétálgattak, ismerkedtek, kezet ráztak, beszélgettek, sőt táncoltak is a virtuális konferencia-központban és annak különböző helyszínein szerda este.

A hagyományoknak megfelelően nyitófogadással vette kezdetét szerda este az üzleti turizmus egyetlen hazai fóruma, a MICE Business Day. Ahogy a csütörtöki rendezvény, úgy a fogadás is a virtuális térbe költözött.

A Virbela nevű virtuális rendezvényplatformon megrendezett fogadáson garantáltan jól szórakoztak a meghívottak, akik érkezéskor testre szabhatták avatárjukat – frizurát, ruhát, kiegészítőket választhattak virtuális megszemélyesítőjük számára.

Gyülekeznek a meghívott vendégek

Fotó: turizmus.com

Az egybegyűlteket a virtuális konferenciateremben a szervezők nevében Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője és Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau (BUD CB) szakmai igazgatója köszöntötte, majd Kenderesy Nadin, a PR in Hungary Kft. pr- és rendezvényigazgatója ismertette az este menetét.

Előbb Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője...

... majd Békefi Anna, a BUD CB szakmai igazgatója köszöntötte a résztvevőket

Fotó: turizmus.com

Ezután a virtuális kiállítás technikai megvalósításáért felelős Visual Europe Group nemzetközi értékesítési menedzsere, Fazakas János mutatta be a program funkcióit.

A bevezetők után a meghívottaknak lehetőségük volt a különböző chatszobákban megbeszélést folytatni a BUD CB, a PR in Hungary és a Visual Europe Group képviselőivel, a Turizmus Kft. kiadványait pedig végig is lapozhatták a kivetítők segítségével.

A Turizmus Kft. chatszobájában a legfrissebb Turizmus.com magazint is végig lehetett lapozni a kivetítőkön

Fotó: turizmus.com

A résztvevők, pontosabban az avatárjuk  – ahogyan az egy hagyományos fogadáson is történik – egymással is ismerkedhettek, kezet rázhattak, beszélgethettek, sétálgathattak a virtuális konferenciaközpontban és annak különböző helyszínein egész este.

A legnépszerűbb program a közös tánc volt az este során

Fotó: turizmus.com

A MICE Business Day csütörtökön szakmai konferenciával és üzleti találkozókkal folytatódik, szintén a virtuális térben.