Az Accent 6 sikeres év után levonul a hévízi Lotus Therme szállodából

Forrás: turizmus.com

 2016. május 31. 17:16

Az Accent Hotel Management és a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa tulajdonosának közös megállapodása értelmében a szálloda üzemeltetésében az Accent Hotels nem vesz részt.

A Lotus Therme Hotel & Spa üzemeltetése körében a tulajdonos és az Accent Hotels eltérő elképzelései következtében a felek együttműködésüket közös megegyezéssel megszüntették. A folyamatosság biztosítása érdekében a következő hetekben az Accent még segíti a tulajdonos és a szálloda menedzsmentjének a munkáját, hogy a szálloda akadálymentesen üzemelhessen.

 

A hotel korábbi igazgatónője, Pusztai Erzsébet az Accent Hotels-nél folytatja pályafutását, mint a nyugat-magyarországi régió üzemeltetési vezetője. Az Accent Hotels közleményében megköszöni a Lotus Therme kollégáinak és tulajdonosának eddigi együttműködését.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Fülöp Attila lett a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa új szállodaigazgatója, miután Pusztai Erzsébet április 15-én elköszönt korábbi pozíciójától, hogy az Accent Hotels regionális üzemeltetési igazgatójaként folytassa pályafutását.