Az Accent és a Kreinbacher Birtok együttműködése Somló-hegyen

Forrás: turizmus.com

 2014. november 23. 14:47

A Kreinbacher Birtok életében új fejezet kezdődik miközben prémium minőségű pezsgőikkel a hazai piac meghódítására törekszenek, birtokközpontjukat is bővítették. Az új látogatóközpont és szálláshelyeik üzemeltetésére az Accent Hotel Managementet kérték fel.

A Kreinbacher Birtok borászatként régóta ismert és működik a piacon. A megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően tevékenységüket tradicionális pezsgőgyártással egészítették ki, mostanra a pezsgőgyártás egész folyamata a somlói birtokon zajlik. Új, prémiumkategóriás pezsgőikkel és pezsgőpincészetükkel 2014-ben mutatkoztak be, újabb fejezetet nyitva a hegy történetében. Az új tételekhez új arculat és szolgáltatás dukál, ezért építették meg az éttermet, valamint a széksorosan közel 200 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszínt magában foglaló látogatóközpontot, mely a kóstolóprogramok mellett különféle rendezvényhez, köztük esküvőkhöz is ideális helyszínt kínál. Szintén újdonság, hogy szálláslehetőségként 16 szobát kínálnak.

Mivel a tulajdonosok fő profilja a borászathoz és a pezsgőkészítés nem pedig a turizmus, de a szolgáltatási minőség kimagaslóan fontos számukra, ezért úgy döntöttek, hogy a várhatóan márciusban megnyitó látogatóközpont, a vendéglátás és a szálláshely üzemeltetésére az Accent Hotel Management csapatát kérik fel – tájékoztatta szerkesztőségünket Kerek Péter, a szállodaüzemeltető cég értékesítési és marketingigazgatója.