Az Accent Hotels lett a hazai HORECA szektor legvonzóbb munkadója

Forrás: turizmus.com

 2024. május 01. 12:43

A Randstad Hungary felmérése alapján 2024-ben az Accent Hotels nyerte el a legvonzóbb munkaadónak járó elismerést a HORECA szektorban.

A Randstad Employer Brand Research a magyarországi munkaerőpiac legátfogóbb felmérése, amely több mint 7000 munkavállaló véleményét foglalja össze. A kutatás a munkavállalók körében a munkaadók megítélését vizsgálja 10 kulcsfontosságú dimenzió alapján, mint például a vonzó munkahelyi környezet, a karrierfejlődési lehetőségek, a versenyképes juttatások és a munkavállalói elismerés. Az Accent Hotels kiemelkedő eredményt ért el a vizsgált területen, melynek köszönhetően a vállalat lett 2024-ben a „Legvonzóbb munkaadó" HORECA kategóriában.A szállodalánc elkötelezett a munkavállalói jóléte iránt, és számos programot kínál fejlődésük támogatására. Az Accent Hotels büszke arra, hogy olyan munkahelyeket teremt, ahol a munkavállalók értékelve érzik magukat, és lehetőségük van arra, hogy tervezzék a szakmai és személyes fejlődésüket, kibontakoztassák tehetségüket – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

A Randstad díjátadó gáláján Hirczi Anett, az Accent Hotels HR-igazgatója átveszi az elismerést

Fotó: Accent Hotels

"Ez a díj hatalmas elismerés munkatársainknak, akik elhivatottan dolgoznak azért, hogy az Accent Hotels által üzemeltetett szállodákat és az őket támogató központi irodát nagyszerű munkahelyé tegyék – mondta Hirczi Anett, az Accent Hotels HR-igazgatója. – Célunk, hogy a lehető legjobb, legtámogatóbb munkahelyi élményt nyújtsuk kollégáinknak, és büszkék vagyunk arra, hogy ez a díj is visszatükrözi törekvésünket."

A Randstad Employer Brand Research eredménye megerősíti az Accent Hotels elkötelezettségét a fenntartható növekedés és a hosszú távú siker iránt. A vállalat továbbra is szakmai és egyéni szinten figyel munkatársaira, keresi ennek új formáit és lehetőségeit, törekszik arra, hogy a jövőben is a HORECA szektor egyik legvonzóbb munkaadója legyen Magyarországon – tették hozzá a közleményben.