Az Accent Hotels üzemeltetésében nyitott újra a Hotel Bristol

Forrás: turizmus.com

 2021. július 06. 13:17

A Keleti pályaudvartól csupán néhány percre található Hotel Bristol Budapest 49 szobájával júniustól újra várja vendégeit.

„A Hotel Bristol Budapest csatlakozásával egy pezsgő belvárosi helyszínnel bővült az Accent Hotels budapesti portfóliója" – mondta Hegedűs Dávid, a szálloda igazgatója.

Tájékoztatása szerint a szálloda tulajdonosaival már a pandémia kezdete óta egyeztettek a hotel üzemeltetésének feladatairól, az alapos előkészítő munkát követően pedig a javuló egészségügyi helyzetnek, a korlátozások fokozatos feloldásának, valamint a fővárosi kereslet élénkülésének köszönhetően júniusban újra megnyithatták a szálloda kapuit a vendégek előtt.

A Hotel Bristol Budapest júniustól várja újra a vendégeket

Fotó: Accent Hotels

A szállodához tartozó, klasszikus belsőépítészeti elemeket modern megoldásokkal ötvöző Bristol Garden tökéletes választás kis létszámú, elegáns üzleti étkezések vagy családi összejövetelek alkalmával – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A szálloda frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a főváros nevezetességei karnyújtásnyira elérhetők

Fotó: Accent Hotels

A földszinten található napfényes, 37 négyzetméteres rendezvényterem üzleti találkozók és vállalati tréningek számára kínál minőségi helyszínt.

A szálloda vezetőinek elérhetősége:

Hegedűs Dávid, szállodaigazgató
david.hegedus@accenthotels.com

Horváth Péter, értékesítési igazgató
peter.horvath@accenthotels.com