Az Accor felvásárolja a FASTBOOKING-ot

Forrás: turizmus.com

 2015. április 28. 14:24

Az Accor bejelentette a szállodaipari digitális szolgáltató FASTBOOKING felvásárlását. A francia vállalatot 2000-ben alapították, ma világszerte közel 4000 szállodának nyújt napi támogatást.

A FASTBOOKING főbb tevékenységi területei a szállodai honlapfejlesztés, disztribúciós értékesítési csatornák menedzselése, digitális marketingkampányok menedzselése, revenue menedzsement optimalizációs eszközök és versenytárselemzés, -figyelés. A két fő piaca Európa és Ázsia.

A FASTBOOKING a felvásárlás után is folytatja az innovatív megoldások szolgáltatását, melyek ügyfelei teljesítményének és láthatóságának fejlesztését célozzák, miközben az Accoron belül függetlenül működik.

„A FASTBOOKING felvásárlása segít felgyorsítani digitális stratégiánk megvalósítását – nyilatkozta Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója. – A Wipolo tavaly októberi felvásárlása után ez az új tranzakció lehetőséget biztosít arra, hogy tovább bővítsük szolgáltatásainkat és megerősítsük a digitális szakértelmünket. Míg a FASTBOOKING megtartja függetlenségét, egy olyan globális piacvezető csoport támogatását fogja élvezni, amely képes a szükséges erőforrásokat biztosítani, hogy kihasználhassa a benne rejlő hatalmas potenciált és tovább folytassa az innovációt egy még nagyobb ügyfélbázison."

„Az Accor befektetése a FASTBOOKING-ba egy új fejezetet nyit a fejlődésünkben" – mondta Jean-Gérard Galvez, a FASTBOOKING elnök-vezérigazgatója. – Emellett ez egy fontos elismerése annak a hatalmas munkának, amit végeztünk a csapatainkkal, amelyek az elmúlt hónapokat azzal töltötték, hogy még innovatívabbra és hatékonyabbra tervezzék szolgáltatásainkat."