Indul az Accor pontgyűjtő nyereményjátéka

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 20. 13:33

Az Accor hűségprogramja, az ALL (Accor Live Limitless) elindította eddigi legnagyobb pontgyűjtő nyereményjátékát, amelynek keretében a résztvevők akár 1 millió hűségpontot nyerhetnek, 20 ezer euró értékben. A hűségpontok felhaszánásával pedig Európa tíz legjobb bakancslistás helyére is eljuthatnak.

Az Accor vendéglátóipari csoport, amely több mint 1200 szállodával és üdülőhellyel rendelkezik Észak-Európában, a pontgyűjtő játékkal segít abban, hogy a hűségprogramban részt vevő vendégeik felfedezhessék álomdesztinációikat - tájékoztatotta lapunkat a szállodavállalat.

A hűségprogramba történő regisztrációt követően a tagok automatikusan részt vesznek a versenyben, amikor az ALL.com-on kiválasztott európai úti célokra foglalnak szállást. A nyereményjátékban azok az új tagok is részt vehetnek, akik most regisztrálnak csak.

Az Accor egyébként a játék elindítása előtt készített egy kutatást is, amelyben Európa 10 legnépszerűbb bakancslistás élményét gyűjtötte össze.

Ezek között található a sarki fény megtekintése, utazás az Orient Expresszel, megszállni egy norvég jéghotelben, kutyaszánozás Lappföldön, vitorlázás a görög szigetek körül, megmászni az ír Giant's Causeway lépcsőit, vízitaxizás Velencében, leróni a tiszteletet az auschwitzi áldozatok előtt, úszni az izlandi Kék lagúnában és bortúra Olaszországban.

Mindennek az elérésében segítség lehet az Accor nyereményjátéka, hiszen a 20 ezer euró értékű hűségponttal akár több helyre is elutazhatnak a nyertesek az előbb említett desztinációk közül.

accor_all

A sorsoláson való részvétel minden ALL tag számára nyitott, elég annyit tenniük, hogy a hűségprogramba történő regisztráció után az ALL.com oldalon foglalnak szállást

Fotó: Accor Hotel Group

Luc Gesvret az Accor ALL észak-európai vezetője elmondta: "Tanulmányunk szerint az utazási bakancslista inspirálja az embereket, és ad nekik valamit, amire várhatnak. A megkérdezettek közül 5-ből 1 ember már tervezi, vagy akár le is foglalta az egyik bakancslistás utazását a következő évre. Kutatásunk szerint egy átlagos bakancslista, amely 22 élményt tartalmaz, körülbelül 15 000 euróba kerül. A nyereményjátékunkkal a tagok egymillió hűségpontot nyerhetnek - ami 20 000 eurót ér - ez pedig rengeteg bakancslistás utazást jelent Európában, ahol hihetetlen úti célokat és élményeket fedezhetnek fel, mindössze néhány órányi távolságban."

 

Hogyan lehet részt venni a játékban?

A sorsoláson való részvétel minden ALL tag számára nyitott, elég annyit tenniük, hogy a hűségprogramba történő regisztráció után az ALL.com oldalon foglalnak szállást a következő szállodai tartózkodásra - a játékban részt vevő európai úti célokra - egészen november 1-jéig. Emellett a szállodai tartózkodásnak legfeljebb november 30-ig be kell fejeződnie.

A nyereményjátékban az alábbi országok Accor szállodái vesznek részt: Albánia, Azerbajdzsán, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, Írország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Moldova, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Németország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Svédország, Svájc és Horvátország.