Az ACSI vendégei szerint ez Magyarország legjobb kempingje

Forrás: turizmus.com

 2022. május 19. 15:30

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu a „Legjobb kemping" díjat nyerte el a magyarországi kempingek közül az ACSI vendégeinek szavazatai alapján.

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 ezer szavazó véleménye alapján.

A kempingezők Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést regisztrálnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat látogatóiknak.

„Az ACSI-díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat" – magyarázza Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója. Hozzátette: az ACSI weboldalain külön szűrőt állíthatnak be az érdeklődők a díjnyertes kempingekre.

A magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping" kategóriában.

A Balatontouristnál bíznak abban, hogy a díjnak köszönhetően még több külföldi választja majd a füredi kempinget

Fotó: Balatontourist

A Balatontourist "Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező kempingüzemeltetőjeként a jövőben is minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy Európa kempingezői és a kempinges szakma még sokáig ezen a véleményen maradjon" - írta a cég a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Jelezték, hogy az ACSI-megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában.

Úszómedence is van a füredi kempingben

Fotó: Balatontourist

A füredi kemping legfőbb küldőpiacai Csehország, Dánia, Hollandia, Lengyelország és Németország. A Balatontourist szakemberei bíznak abban, hogy a díjnak köszönhetően még többen választják majd a kempinget a Magyarországra érkező külföldi vendégek közül.

A további nyertesek listája itt található.

Az ACSI már több mint 55 éve gyártja  jól ismert zöld kempingkalauzát, amely mindig a legfrissebb információkat tartalmazza körülbelül tízezer kempingről Európa-szerte. Ezt az információt évente egy 300 fős ellenőrből álló csoport ellenőrzi. A szervezet a kempingkalauzok mellett kedvezménykártyát kínál a kempingezőknek, különféle weboldalakat és alkalmazásokat üzemeltet, valamint magazint is kiad.