Az aranyifjakra koncentrál a Kék Duna Wellness Hotel****

Szerző: Pintér Tünde

 2013. október 29. 20:05

Tizedik születésnapja alkalmából nem csak az épületet, az értékesítési koncepciót is felfrissítik Ráckeve egyik magasabb kategóriájú szállodájában.

Vendégeik között eddig is sok volt a senior korú és nyugdíjas, a továbbiakban az 50 év feletti generációt még erőteljesebben szeretnék megszólítani - tájékoztatott Sárvári Krisztina szállodaigazgató.

A nemzetközi trendek és a hazai elvárások figyelembe vételével külön szolgáltatáslistát állítottak össze a számukra, mely honlapjukon is elérhető. A HÉV-vel érkező vendégeknek ingyenes transzfert biztosítanak, korai érkezést, késői távozást tesznek lehetővé, a fürdőszobákban kérésre ülőkét és kádszéket helyeznek el. Az étkezési időpontokat rugalmasan kezelik, a korán kelőket például szűkített választékú korai reggelivel várják. Nagy hangsúlyt kapnak a november elsejétől induló aktív és társas programok, kerékpáros- és gyalogos kirándulásokat, játékokat szerveznek ezüstkorú vendégeiknek. A recepción olvasószemüveg, nyakpárna, nagyító is kölcsönözhető. 2-7 éjszakás programcsomagokat állítottak össze változatos tematikával, melyek a www.orokifju.wellnesshotel.hu oldalon is megtalálhatók. A nyugdíjasok a szállodában extra kedvezményeket kapnak.