Az Aranykulcs tényező

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2016. január 06. 21:20

Január 6-án, a budapesti Mészár Steak étteremben tartotta, kibővített évadnyitó fogadását a Magyar Aranykulcs.

A Mészár Steaket is magába foglaló Erzsébet Hotel különtermében már a délután folyamán közgyűlést tartottak a magyar szállodaportások szakmai szervezetébe tömörült szakemberek. Estére pedig meghívták a nagy, fővárosi szállodák igazgatóit, az utazási irodai szervezetek vezető tisztségviselőit, a partner szolgáltatók, pl. éttermek és attrakciók képviselőit, a szakmai sajtó munkatársait, valamint, nem utolsó sorban az Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint a Magyar Turizmus Zrt. vezetőt.

A fogadás kezdetén Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke és Glázer Tamás az MT Zrt turisztikai vezérigazgató helyettese köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva a szállodai front office kiemelkedő szerepét a vendégekkel való kapcsolattartásban.

Haralambidou Anthoula felvételén balról jobbra Glázer Tamás, Ungár Tamés és Niklai Ákos a Mészár Steakben.

Ungár Tamás, a Magyar Aranykulcs elnöke bemutatta Dallos Ferencet, az est házigazdáját, aki, társaival, a Mészár Steak mellett olyan, meghatározó éttermeket visz, mint a Mátyás-pince, vagy a Halászbástya. A sokak számára a Gundelből ismert szakember köszöntőjében elmondta azt is, hogy éttermeik immáron a saját angus marha tenyészetükből származó húsokat szolgálják fel.

Az est kötetlen hangulatú szakmázással zárult.