Az art’otel lett a Radisson tizedik brandje

Forrás: turizmus.com

 2023. május 22. 18:28

A Radisson Hotel Group portfóliójába került a PPHE Hotel Group prémium felsőkategóriás lifestyle márkája, az art’otel.

Tízre bővült a Radisson Hotel Group brandjeinek száma, miután a nemzetközi szállodavállalat felvette portfóliójába a PPHE Hotel Group art’otel szállodamárkáját – írja a hotelmanagement-network.com.

A szállodavállalat és a PPHE Hotel Group a tavaly májusban bejelentett kibővített stratégiai partnerkapcsolatuk részeként most arra törekszik, hogy felgyorsítsa a márka globális terjeszkedését. Az art’otel a Radisson fejlett technológiája, értékesítési platformjai, hűségprogramjai, mérete és terjeszkedési céljai nyújtotta előnyökből profitálhat az elképzelések szerint.

Az RHG tájékoztatása szerint az art’otel-szállodák mindegyikét egy-egy művész ihlette, és izgalmas városok legkreatívabb környékeinek kulturális, gasztronómiai és társasági csomópontjainak számítanak. Az idén februárban megnyílt art’otel London Battersea Power Station után, egy 400 millió euró értékű art’otel programnak köszönhetően Zágrábban, Rómában és a londoni Hoxtonban nyílhatnak meg a márka új szállodái, de számos más projekt megvalósítási lehetőségeit is vizsgálják.

Az idén februárban megnyílt, 164 szobás art’otel London Battersea Power Station

Fotó: Radisson Hotel Group

A 2 milliárd angol font értékű portfólióval rendelkező PPHE Hotel Group leányvállalatain, közös irányítású vállalatain és társult vállalkozásain keresztül vendéglátóipari ingatlanok tulajdonosa, társtulajdonosa, fejlesztője, bérbeadója, üzemeltetője és franchise-üzemeltetője. A vállalat adatai szerint a portfóliójába nagyvárosokban és regionális központokban található emelt szintű, felsőkategóriás és lifestyle szállodák, valamint üdülőhelyi szállodák és kempingek tartoznak.