Az Avalon Resort & SPA nyerte el Kelet-Európa legjobb SPA-ja díját

Forrás: turizmus.com

 2019. július 10. 13:42

A hétvégén kilencedik alkalommal rendezték meg a World Luxury SPA Awards díjátadót a lenyűgöző The State Hermitage Museum Offical Hotelben, Szentpéterváron.

A közel egy évtizedes múlttal rendelkező elismerés a legjobb Wellness és SPA szállodákat értékeli világszerte a vendégek szavazatai alapján.

A Luxury Wellness SPA díj egyik nyertese az Avalon Resort & SPA

Fotó: Avalon

Az Avalon Resort & SPA dupla győzelmet aratott, hiszen Luxury Resort SPA kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten Luxury Wellness SPA kategóriában a Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte. Más hazai díjazott nem szerepel ezúttal a listán.

A World Luxury SPA Awards díjat 2010-ben alapították, a díjakat a vendégek, az utazók és a szegmens szereplői szavazzák meg. Több mint 250 000 nemzetközi utazó szavazhat minden évben egy négyhetes időszak alatt a kedvenc szállodájára.

A World Luxury SPA Awardson való részvétel feltétele nem más, mint hogy a luxus SPA létesítmények bemutassák egyedi termékelőnyeiket, a környezetet és magát a létesítményt is.

A díjátadón Tóth Eszter Anna kommunikációs és marketingigazgató, valamint Dezsőffy István SPA manager vették át a díjat

Fotó: Avalon

A díjátadón az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgatója, Tóth Eszter Anna, valamint a SPA managere, Dezsőffy István vettek részt.

A szálloda harmadik alkalommal vett részt és aratott sikert a megmérettetésen.

óth Eszter Anna, valamint a SPA managere, Dezsőffy István vettek