Az élet értelméről írt könyvet a szállodás szakember

Forrás: turizmus.com

 2018. október 12. 10:47

A több évtizedes szállodai múlttal rendelkező Kovács Miklós könyvet írt Az én utam címmel.

A könyv szubjektív összeállítás az élet értelméről és céljáról, vallásról, spiritualitásról, szeretetről, értékekről, boldogságról, párkapcsolatról, családról, pénzről, munkáról.

A szerző olyan gondolkodókat idéz könyvében, mint a dalai láma, Lao-Ce, Rudolf Steiner, Einstein, Edgar Cayce, Teréz anya, Anthony DiMello, Hamvas Béla, Szepes Mária, Müller Péter, Böjte Csaba, Korzenszky Richárd.

Az én utam...

Fotó: Turizmus.com

„Már egészen zsenge korom óta (Hotel Rege 1983) csak olyan munkahelyen maradtam huzamosabb ideig, ahol jól éreztem magam. Személyes véleményem az, hogy a boldog élet titka nagyvonalakban a magánélet – karrierút – anyagi boldogulás hármasának kiegyensúlyozott viszonyában rejlik, persze, csak ha mindhárom megfelel az elvárásainknak” – – írja Kovács Miklós a könyv ajánlójában.

A szakember 1983-ban kezdte a szállodai pályafutását londinerként a Hotel Regében, ahonnan front office menedzserként búcsúzott 6 év után. Tagja volt az ICI Junior Aranykulcs Portástovábbképző Intézet legendás első évfolyamának. Vezetőként az első szállodája a harkányi Siesta Club Hotel volt, majd ő nyitotta igazgatóként a Hotel Frankfurt (ma Best Line Hotel) és a Hotel Berlin szállodákat.

Később értékesítési igazgatóként vett részt az Európa Hotel, a Boutique Hotel Zara (ma Budapest), és a Castellum Hotel Hollókő piaci bevezetésében.

2017-ben döntött úgy, hogy más területen is kipróbálja magát, így került a Fővárosi Nagycirkusz értékesítési csoportvezetői munkakörébe.