Az élmény ereje: virtuális összefogásból élő rendezvény

Forrás: turizmus.com

 2020. június 22. 16:08

A Power of Live Events/Az élmény ereje közösséghez eddig 24 országból 160 szereplő csatlakozott. A social media kampány azzal a céllal indult májusban, hogy a turizmus- és rendezvényszakma tagjai egy világszintű összefogás keretében fenntartsák az igényt az élő rendezvények iránt.

A szervezők abban bíznak, hogy hosszú szünet után hamarosan újra biztonságban és felhőtlenül ünnepelhetünk sokadmagunkkal, ezért a Power of Live Events kezdeményezés égisze alatt egy iparági összefogással megvalósuló, a szektor erejét, jelentőségét demonstráló élő rendezvénnyel készülnek.

 

Az eseményen a megerősödött szakma széles körű részvételére számítanak, valamint a turizmus – ezen belül is a hivatásturizmus – fellendítéséhez kívánnak hozzájárulni, hiszen Magyarország egy különleges adottságú, biztonságos desztináció, ahol valódi élmény egy élő program. A több helyszínes programsorozat Budapestről indul a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozás feloldása után, azaz várhatóan 2020. augusztus 15-én.

Az érdeklődők folyamatosan csatlakozhatnak a közösséghez a http://powerofliveevents.com weboldalon, a Power of Live Events hivatalos Facebook oldalán pedig elsőként tájékozódhatnak a kampánnyal kapcsolatos hírekről.

(X)