Az Emirates kárpótolja az utasokat

Forrás: turizmus.com

 2015. február 10. 13:39

Több internetes portál is beszámolt róla, hogy az Emirates két dubaji járata késve indult el Budapestről. A türelmetlen utasokról, reptéri káoszról szóló beszámolókra a légitársaság az alábbi közleményben reagált:

„Az Emirates 2015. február 8-i és 2015. február 9-i, EK112-es, Budapestről Dubajba közlekedő járata technikai okok miatt késéssel szállt fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, amely problémát a légitársaság azonnali beavatkozással kezelt. A 2015. február 8-i EK112-es járatát törölte a légitársaság, és a járat indulását 2015. február 9., 15:05 órára módosította. A járat végül 2015. február 9-én, 22:55 órakor szállt fel a budapesti repülőtérről.

Az érintett utasok számára a légitársaság éjszakára szállodai ellátást biztosított, illetve alternatív utazási lehetőséget más európai városokból. A Dubajból tovább utazó utasoknak segítséget nyújtott az utazás folytatásának megszervezésében, és lehetőséget biztosított arra is, hogy felvegyék a kapcsolatot az Emirates-szel, hogy a megszakított utazás miatt jóváírást kapjanak az esetlegesen felmerült költségeikre. Az Emirates elnézést kér az okozott kellemetlenségért. Az utasaink és a munkatársaink biztonsága a legfontosabb a számunkra, és e téren nem ismerünk kompromisszumot."