AZ ÉV HOTELE: Átadták a Budapest környéki közönségdíjat

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 18. 16:47

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció által szervezett egyetlen televíziós hotelversenyben idén augusztusban a harmadik vidéki régió győzteséről döntöttek a nézők.

AZ ÉV HOTELE 2019 közönségszavazásban az Alföld és az Észak-Dunántúl régiók után kihirdették a Budapest környéke legtöbb szavazatot kapott szállodáját is.

A régió győztese AZ ÉV HOTELE közönségszavazás korábbi két évadához hasonlóan ismét egy visegrádi szálloda lett, ezúttal a nézők szavazatainak 44 százalékát bezsebelő Hotel Visegrád****.

A régiós elismerést a Hotel Visegrád**** nyerte

Fotó: Interakció Produkció

A szálloda részéről Zeller Róbert szállodaigazgató vette át A HÓNAP HOTELE címért járó régiós elismerést igazoló oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól. Ezzel a Hotel Visegrád**** bejutott  AZ ÉV HOTELE 2019 fináléjába.

Zeller Róbert (b) szállodaigazgató átveszi az elismerést igazoló oklevelet Serfőző Zsolttól (j)

Fotó: Interakció Produkció

A győztes szállodát két barátnő próbálta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon képernyőre kerülő műsorban. A Hotel Visegrád**** tesztelői ezúttal Andrea és Nóra voltak, akik már 25 éve barátnők. Hobbijuk az utazás, és nagyon szeretnek szállodákba járni. Nóra, aki nagy szervező hírében áll, úgy döntött, hogy meglepi születésnapos barátnőjét ezzel a hétvégével. Ha nem látta a régiógyőztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most!-on.

A győztes szállodát két barátnő, Andrea és Nóra próbálta ki

Fotó: Interakció Produkció

Szoros volt a verseny a régiós második helyezésért

A régiós versenyben nem sok százalék döntött a második és a harmadik helyezett között. Az „ezüstérmes” Jankovich Kúria Wellness Hotel**** a voksok 19 százalékát szerezte meg, míg a Hotel Juventus*** a nézők 13 százalékának tetszett a legjobban, amivel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Már három hotel a döntőben

AZ ÉV HOTELE 2019 Közönségszavazás során a nézők még négy régióban szavazhatnak a legjobbakra ebben az évben, amelyek így szintén a januári döntőbe juthatnak majd és megküzdhetnek AZ ÉV HOTELE 2019 trófeájáért.

AZ ÉV HOTELE díj

Fotó: Interakció Produkció

Az idei évben eddig döntőbe jutott hotelek:
  • Alföld: Komló Hotel****, Gyula
  • Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány****superior, Sümeg
  • Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád

 

A közönségszavazásról

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által adományozott Év Szállodája szakmai díj testvérversenye, mely az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.