Átadták az Év Hotele verseny régiós győzteseinek járó díjakat

Forrás: turizmus.com

 2023. január 20. 15:44

Átadták az összes régiós győztesnek járó díjat Az Év Hotele közönségszavazásának döntőjében, már csak a végső győztesnek járó díj vár gazdára.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás minden régiójában győztest hirdettek. Ezzel teljes lett a döntős szálláshelyek névsora.

A 2022. évi verseny tavaly augusztusban indult az Alföldön. Ebben a térségben a régió győztese a szarvasi liget Liget Wellness és Konferencia Hotel**** lett. Az elismerésért járó díjat Zahorecz Bernadett front office menedzser vette át a műsor és a verseny producerétől, Serfőző Zsolttól.

Zahorecz Bernadett front office menedzser és Serfőző Zsolt producer

Fotó: Az Év Hotele

Szeptemberben a Balatonon folytatódott a verseny. Az itt induló hat szálláshely közül a nézők kedvence a balatonfüredi Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** lett. A régiós győzelemért járó díjat Czigle János tulajdonos vette át.

Czigle János tulajdonos (jobbra) és Serfőző Zsolt producer

Fotó: Az Év Hotele

Októberben az északkelet-magyarországi szállodák kerültek nagyító alá. A régiós első helyezett a Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, melynek díját Bágyi Péter szállodaigazgató vehette át.

Bágyi Péter szállodaigazgató (balra) és Serfőző Zsolt producer

Fotó: Az Év Hotele

Az ősz utolsó hónapjában, novemberben az észak-dunántúli szálláshelyeket próbálták ki a szállástesztelők. A közönségszavazás alapján a visegrádi Royal Club Hotel****superior lett a régió legjobba. Az elismerésért járó díjat Tóth Ágnes szállodaigazgató-helyettes vette át.

Tóth Ágnes szállodaigazgató-helyettes és Serfőző Zsolt producer

Fotó: Az Év Hotele

Az évad utolsó régiója decemberben a Dél-Dunántúl volt. Az itt induló szálláshelyek közük a szavazóknak a zalakarosi Love and Dream Élményvilla tetszett a legjobban. A régiós győzelemért járó díjat Tóth Katalin szállodaigazgató vette át.

Tóth Katalin szállodaigazgató és Serfőző Zsolt producer

Fotó: Az Év Hotele

A régiós ezüstérmek is döntős helyet érnek

A régiós győzelemmel nemcsak az öt díjazott szálláshely jutott automatikusan az évad végi döntőbe, hanem minden régióból a második helyezett is. Ezzel össze is állt Az Év Hotele 2022 top 10-es mezőnye.

A fináléba a következő szálláshelyek jutottak be:

  • Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
  • Sziget Hotel**** (Alföld régió)
  • Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
  • Treehouses (Balaton régió)
  • Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
  • Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
  • Royal Club Hotel****superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Grand Hotel Esztergom****superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Love and Dream Élményvilla (Dél-Dunántúl régió)
  • Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Dél-Dunántúl régió)

 

Hamarosan kiderül, hogy melyik szálláshely lesz Az Év Hotele

Az Év Hotele Közönségszavazás döntőjében résztvevő 10 szálláshelyre 2023. január 22. (vasárnap) délig lehet szavazni a műsor és a közönségszavazás hivatalos Facebook-oldalán. A finálé pedig 2023. január 29-én lesz látható az RTL műsorán. Itt derül ki, hogy melyik szálláshely lesz 2022 legjobbja, Az Év Hotele.

 

A műsorról

Az RTL műsorán futó, Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd végső győztest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotelében. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert személy és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.