Megvan Az Év Hotele televíziós verseny új győztese

Forrás: turizmus.com

 2023. január 29. 13:15

Véget ért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás 5. évada. Az Év Hotele 2022 egy északkelet-magyarországi szálloda lett.

Az Év Hotele 5. évada 2022 augusztusában indult el, amiben 28 szálláshely szállt harcba, hogy elhódítsák a rangos díjat. Az 5 kielemelt turisztikai régió első két helyezettei jutottak be a januári döntőbe, ahol a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenceikre. A voksolás egy hete lezárult, a legjobbaknak járó díjakat pedig már át is adták, amit az RTL-en futó műsorban láthattak a nézők.

Az Év Hotele 2022 a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 18%-át kapta.

Az Év Hotele 2022 a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett

Fotó: Az Év Hotele

A rangos elismerésért járó díjat a győztes szálloda igazgatója, Bágyi Péter vette vette át Az Év Hotele műsor házigazdájától, Kecsmár Alexandrától.

Bágyi Péter szállodaigazgató (Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa) és Kecsmár Alexandra műsorvezető

Fotó: Az Év Hotele

A dobós helyezettek

A második helyét a visegrádi Royal Club Hotel****superior kapta, amely a szavazatok 16%-át szerezte meg. Az elismerésért járó díjat Tóth Ágnes igazgatóhelyettes és Belán Gábor tulajdonos vette át. A bronzérmes pedig szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** lett, amelyre a nézők 15%-a szavazott. Az harmadik helyért járó oklevelet a szálloda igazgatója, Bogdán Tamás vette át.

A fotón balról-jobbra: Bogdán Tamás igazgató (Liget Wellness és Konferencia Hotel), Bágyi Péter igazgató (Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa), Tóth Ágnes igazgatóhelyettes és Belán Gábor tulajdonos (Royal Club Hotel)

Fotó: Az Év Hotele

Az Év Hotele 2022 top10 helyezett (abc sorendben):

  • Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
  • Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Dél-Dunántúl régió)
  • Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
  • Grand Hotel Esztergom****superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
  • Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
  • Love and Dream Élményvilla (Dél-Dunántúl régió)
  • Royal Club Hotel****superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Sziget Hotel**** (Alföld régió)
  • Treehouses (Balaton régió)

 

Új évad készül

Bejelentették a folytatást is Az Év Hotele Közönségszavazás szervezői az évadzáró epizódban, amire 2023-ben kerül sor, amikor újabb magyarországi szállodák szállnak majd harcba a nézők szavazataiért és Az Év Hotele címért.

 

Az Év Hotele Közönségszavazásról

Az RTL műsorán futó, Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az Az Év Hotele végső győztesét. Az év végi főnyeremény egy teljes hét Az Év Hotelében. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehetett leadni.

 

A televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthattuk, akik elutaztak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.