Az év technológiai újítását keresi az MSZÉSZ

Forrás: turizmus.com

 2021. október 04. 11:28

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása” pályázatot, a három legjobb pályázó az őszi közgyűlésen mutathatja be innovatív termékét vagy szolgáltatását.

A hazai szállodák számára a gyakorlatban jól hasznosítható innovatív termékeket keres az MSZÉSZ, amelyek hozzájárulnak a jövedelmezőség javításához, a termelékenység növeléséhez. Ennek érdekében évente meghirdeti Társult tagjai részére az „Év Technológiai Újítása” pályázatot. A legjobbak bemutatkozására az őszi közgyűlésen kerül sor.

A pályázaton kizárólag az MSZÉSZ társult tagjai vehetnek részt olyan innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal, amelyek a szálloda valamely területén hasznosíthatók, a termelékenység növelését segítik elő, s amelyek 2019. szeptember 1. után lettek bevezetve a magyarországi piacra. A pályázati kiírásra minimum 8 pályázat beérkezése szükséges.

➢ A pályázatok értékelését az MSZÉSZ által felállított zsűri végzi:

Kiválasztják a három legjobbat, akik a Közgyűlésen ötperces prezentáció keretében bemutatják terméküket, majd három percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre.

➢ A Közgyűlés szavazásra jogosult résztvevői titkos szavazással döntenek az első helyezettről, az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázat nyerteséről.

➢ A pályázat beadásával a pályázó vállalja, hogy kiválasztása esetén saját költségén részt vesz a közgyűlésen.

 

Díjazás

➢ A nyertes oklevélben és üvegdíjban részesül, felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook-oldalára – a termék részletes bemutatásának lehetőségével –, s egy éven keresztül, a következő Innovációs Díj eredményhirdetéséig ott marad. Emellett az MSZÉSZ 2022. tavaszi közgyűlésén 30 perces előadást tarthat előre egyeztetett témában.

➢ A kiválasztott másik két pályázó oklevelet kap, s ugyancsak felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook-oldalára, ahol 2-3 bekezdésnyi terjedelemben bemutathatja a termékét.

➢ A pályázaton indulók mindegyike felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook-oldalára, ahol 1-1 mondatban és linkkel bemutatják innovatív terméküket.

 

Mi szükséges a pályázaton való induláshoz?

  • A pályázat anyagát az MSZÉSZ Titkárságára – info@hah.hu – elektronikus úton kell benyújtani (PowerPoint vagy PDF formátumban) maximum 10 oldal terjedelemben, ha van, a terméket
  • bemutató magyar vagy angol nyelvű videóval. Ennek tartalmaznia kell a terméket, annak innovatív jellegét, előnyeit a szállodaüzemeltetők számára.
  • Csatolni kell a pályázó cég logóját JPEG formátumban, esetleg a terméket fejlesztő team fotóját, valamint egy egymondatos ismertetőt, ami felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook-oldalára.
  • A pályázathoz kért anyagok benyújtásával a pályázó hozzájárul, hogy azok – beleértve a logót, fotót, adatokat – felkerüljenek az MSZÉSZ honlapjára és Facebook-oldalára, majd archiválásra kerüljenek.

 

A pályázat meghirdetésének, értékelésének menetrendje

2021. október 20. – a Pályázatok beadási határideje

2021. október 27. – a Pályázatok értékelésének határideje

2021. október 29. – az első 3 helyezett, illetve a további pályázók értesítése

2021. november 11. – Közgyűlés (a döntős pályázatok bemutatása, szavazás)

További információk itt találhatók.