Az Eventrend Group veszi át a Spoon hajó üzemeltetését

Forrás: turizmus.com

 2020. július 31. 08:30

A pesti rakpart emblematikus rendezvény- és étteremhajója, a Spoon the Boat augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább működését.

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek – közölte lapunkkal a társaság.

Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre, hiszen már évekkel ezelőtt tárgyaltak egy együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak.

Az 1600 négyzetméteres hajó egész évben üzemel

Fotó: Eventtrend

Az új üzemeltetők elismerik és nagyra értékelik a korábbi bérlők munkáját és köszönettel fogadják a segítőkész együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy az átvétel és az újraindulás zökkenőmentes legyen.

A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.

Az Eventrend Group alapítóinak meggyőződése, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egy lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek, azoknak, amelyek folyamatosan feszegetik a saját határaikat. Ennek szellemében az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik – írták.

Augusztus közepén rendezvényhelyszínként indul újra a Spoon

Fotó: Eventrend

Mindezek mellett a cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.

 

Lánchíd, Vár, Várkert Bazár és a Duna – egy helyről

Az új üzemeltetők nem szánnak más funkciót a jól ismert úszóműnek, mint ami eddig is volt: étterem- és rendezvényhajó marad a jövőben is. A cél, hogy a Spoon az ide érkezők számára a „kihagyhatatlan budapesti pillanatok" közé kerüljön, amelyről várhatóan nem csak a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás gondoskodik, hanem az az egyedülálló panoráma is, amely Európában is ritkaság: Duna, Lánchíd, Budai Vár és Várkert Bazár.Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal fogadja az ide érkezőket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására képes, alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezéséhez.

Kilátás az asztal mellől

Fotó: Eventrend

Az Eventrend Groupról

Az Eventrend Group holding rendszerben felépülő cégcsoport 1992-ben alakult. A vállalat- és menedzsmentcsoport tevékenysége a gasztronómia, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál. A cégcsoport pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hasznosítását végzi.

Jelenleg mintegy 100 ezer négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezel, hosszú távú bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Az Eventrend Group jelenleg Magyarországon és Csehországban van jelen a piacon.