Az innováció nem szobaszám függvénye

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 02. 16:29

Akár több száz szobás hotelről van szó, akár kis panzióról, a vendéglátás célja azonos: kellemes pihenést nyújtani a vendégnek.
Az egyik legfőbb cél, hogy házon belül találjanak tartalmas szórakozási lehetőséget a vendégek. Ez sokszor okoz fejtörést a hotelek vezetőinek és a tulajdonosoknak. A vendégek igényei nagyon sokfélék mind korosztály, mind utazási cél szempontjából. Egészen más szórakoztat egy kisgyereket, a szülőket, a fiatal baráti társaságokat és az idősebb párokat.

Szamosvölgyi Attila és Szenes Nicolette az Aquaworld Resortban, a TGT Smart átadásán

A különböző házak sokféleképpen igyekeznek kielégíteni a vendégek végtelennek tűnő élménykeresését. A wellness-szolgáltatásoktól az X-Box-on át a régi típusú játékeszközökig  kínálnak élményeket.

Olyan eszköz azonban, ami egyszerre alkalmas arra, hogy önfeledt szórakozást nyújtson 4 évesek, kamaszok, a szüleik, fiatal párok és a nyugdíjas korosztály számára is csak egy van. A magyar innováció, a Touchgametable interaktív asztal átvágja a gordiuszi csomót, ami a vendégélmény-teremtést illeti. Olyan sokféle játékot kínál, amelyek között mindenki talál magának megfelelőt.

És hogy mennyire elérhető szolgáltatás bármelyik szálláshely számára, azt az bizonyítja legjobban, hogy a napokban a 2 szobás, Rudabányácskán található vendégház tulajdonosa vásárolt TGT Smart játékasztalt. Külön érdekesség, hogy az TGT asztal átadására a Touchgametable legnagyobb szobaszámú partnerénél, az Aquaworld Resort Hotelben került sor.

Szamosvölgyi Attila, a vendégház tulajdonosa azt mondja, azért döntött a TGT Smart mellett, mert családi utazásaik során az ország több hoteljében ő maga is játszott a családjával TGT játékasztalon. Sőt, feleségével kettesben is, míg a gyerekek animáción voltak. Ahogy elmondta, három kisgyerekkel utazva megtapasztalta milyen jó, ha van, ami feledteti a rossz időt. Ezt szeretné nyújtani a saját vendégeinek is.

Kattintson, és tudjon meg többet a Touchgametable szolgáltatásokról! >

(X)