Az Operaház mellé költözik a Fővárosi Nagycirkusz!

Forrás: turizmus.com

 2018. február 28. 15:30

Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatója többször hangsúlyozta, hogy a Fővárosi Nagycirkuszt  a Nemzeti Színház és az Operaház intézményeivel egy szinten kezeli, s az operával, a színházzal egyenlő elfogadást, bánásmódot kíván kialakítani a cirkuszművészet műfajának. A nemzetközileg is elismert és díjazott artistáknak, akrobatáknak az operaénekesekkel, táncosokkal,színészekkel egyforma respektet kell kapniuk, s ezt a gondolkodásmódot nem csak hazánkban, de egész Európában képviseli.

Ezt a gondolkodásmódot közvetítve - egy hatékony üzleti stratégiával is megtámogatva - célozza meg, hogy  a cirkusz jegyirodája most az Andrássy u 28. szám alá, a Nemzeti Színház jegyértékesítésével társbérletben, közvetlenül az Operaház mellé költözikA-28 Cirkusz! -hirdeti a plakát, s mostantól ide várják azokat, akik elővételben vagy csoportosan kívánják megváltani jegyeiket.

"A városligeti jegypénztárak továbbra is látogathatóak, de a „Broadway” forgalma és közelsége új cirkuszlátogató rétegek megszólítását eredményezheti, például a szabadidős turizmus fokozottabb bevonásával, vagy a cirkuszpedagógia szélesebb körű népszerűsítésével" - nyilatkozta Fekete Péter.

Március 8-án hivatalos megnyitó ünnepet, artista performance-t tartanak az Andrássy úton.

Egy napra ingyen cirkusz, pattogatott kukorica és kedvezményes ajánlatok várják a jegyiroda megnyitójára érkezőket. Családi cirkuszjegyet (Családi Csütörtök!) és Egyet fizet kettőt kap akciós ajándékot kap, aki nőnapon az Andrássy 28-ba - ezért a név: A-28 Cirkusz! – látogat.

A sajtó résztvevőit 11 órára várja a Fővárosi Nagycirkusz menedzsmentje és a nemzetközi artistákból álló társulat.

Az A-28 Cirkusz elérhetőségei:

E-mail: jegyiroda@maciva.hu
Tel: +36 1 343 9637, +36 1 343 8300

(X)