Az Orbis folytatja terjeszkedését a Balkánon

Forrás: turizmus.com

 2018. április 03. 11:37

Franchise-szerződést írt alá az első bosznia-hercegovinai ibis Styles szálloda megnyitásáról az Orbis Hotel Group és Tareq Hospitality d.o.o. Sarajevo.

„Az innovációt és új szállodai élményt nyújtó, nemzetközileg ismert és elismert ibis Styles megérkezése Szarajevóba tovább erősíti fejlesztési stratégiánk dinamizmusát a balkáni régióban” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere elnök-vezérigazgatója.

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt, barátságos fogadtatással és szolgáltatásokkal. A kreativitás és humor a fő ismertetőjelei ezeknek a kényelmes designer szállodáknak, melyekből közel 400 található világszerte.

Az ibis Styles Budapest City lobbyja

Fotó: turizmus.com

Enes Kazazic a hotel projekt menedzsere hozzátette: „A városközpontban található, 69 szobás Hotel Sarajevo a jelenleg zajló felújítása után, várhatóan az év második felében fog csatlakozni az ibis Styles hálózatához, amit az épület további 117 szobával való kibővítése fog követni. Az AccorHotels egyik legdinamikusabban fejlődő, nemzetközileg elismert márkájaként, az ibis Styles gazdagítani fogja Sarajevo minőségi szabadidős és MICE turisztikai kínálatát, és jelentős befektetésével és új munkahelyek teremtésével támogatja a helyi gazdaságot.”