Az Orbis piacra lép Szlovéniában

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 14. 17:09

Az Orbis Hotel Group a Terme Mariborral együttműködve megnyitja az első Mercure és ibis Styles szállodát Mariborban, ezzel belép a szlovén piacra.

A partnerségnek köszönhetően a Maribor városközpontjában található szállodák egy 4200 hotelből álló 95 országban jelenlévő nemzetközi csoport részei lesznek.

„Az AccorHotels márkákkal fémjelzett hálózatunkat elsősorban erős helyi befektetőkkel együttműködve bővítjük és új piacokon is megjelenünk. A Mercure és ibis Styles Maribor City Center szállodák megnyitásával Szlovénia lesz a 12. ország, ahol jelen vagyunk” – nyilatkozta Irek Weglowski az Orbis Hotel Group Alelnöke.

A meglévő 76 szobás Hotel Piramida a Mercure hálózathoz fog csatlakozni, a 71 szobás Hotel Orel pedig az ibis Styles hálózat része lesz 2018 év elejétől. Mindkét szálloda a legújabb Mercure és ibis Styles márkasztenderdeknek megfelelően újul meg.

A Hotel Piramida hamarosan a Mercure-höz fog tartozni

Fotó: Terme Maribor

Andrej Rakovič, a Terme Maribor igazgatója szerint „a két franchise együttműködés új fejlesztést jelent a Terme Maribor számára, stratégiai fókuszt a szállodaiparban, mind a városközpontban, mind a Pohorje lábainál. Egy ilyen hatalmas és nemzetközileg elismert szállodacsoporttal való együttműködés nem csupán új szakértelmet, de magasabb elvárásokat is jelent számunkra, ezáltal sokkal jobb körülményeket biztosítva külföldi vendégeinknek.”

„A Terme Maribor döntését a partnerségről azok a lehetőségek inspirálták, melyeket egy együttműködés jelent egy hatalmas és elismert nemzetközi vállalattal” – tette hozzá Martin Šabec, a Terme Maribor Szállodaüzemeltetésért felelős vezetője. „A nemzetközi utazók körében meglévő nagyobb ismertség, a nemzetközi márkák iránti bizalomból fakadó látogatószám növekedés, illetve a kiszámíthatóan magas színvonalú szolgáltatások mind részei annak a jövőnek, amit a Terme képviselni szeretne. Jelenleg az AccorHotels Grouppal egyeztetjük az összes technikai részletet. Nagyon komolyan készülünk az új márkák termék- és szolgáltatás-sztenderdjeinek a bevezetésére, melynek része a munkatársak fejlesztése és oktatása is. Mindkét szálloda megmarad a jelenlegi kategória-besorolásában: Hotel Orel *** és Hotel Piramida ****.”