Az Orbis Temesváron terjeszkedik

Forrás: turizmus.com

 2018. július 31. 10:53

Az Orbis Hotel Group tovább fejleszti meglévő hálózatát Romániában: első ibis szállodája Temesváron, Nyugat-Románia fő kulturális- és gazdasági központjában nyílik 2020 végén.

Egy 15 évre szóló menedzsment-szerződést írt alá az Orbis és helyi partnere, a szálloda befektetője, a Hotel Developments S.A. az első ibis szálloda megnyitásáról Temesváron.

„Az Orbis a legnagyobb szállodacsoport Kelet-Európában és Temesváron való megjelenésünkkel tovább erősítjük vezető pozíciónkat Romániában. Meggyőződésem, hogy a nemzetközileg ismert és elismert ibis márka az Orbis regionális támogatásával jelentős  nemzetközi megjelenést biztosít Temesvárnak, mint desztinációnak, és a szálloda, a kínált vendégélménynek köszönhetően, nagyban hozzájárul majd a város minőségi szállodaipari kínálatához.” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis elnök-vezérigazgatója.

Temesvár

Fotó: Wikipedia

Az ibis Timisoara a város központjának a szomszédságában helyezkedik el 200 szobával, étteremmel, bárral és konferencia termekkel, illetve saját parkolóval. A szálloda várhatóan 2020 negyedik negyedévében nyit.

„Örömmel csatlakozunk az AccorHotels Csoporthoz az ibis piacra vezetésével Temesváron, egy olyan kortárs designnal, könnyed és életteli közösségi terekkel rendelkező márkával, mely kiegészítik a temesvári piac jelenlegi kínálatát” – tette hozzá Emil Cristescu, a projektre frissen alakult vállalat egyik tulajdonosa.