Az osztrák JUFA csoport hazai szállodájával bővült a KidsOasis

Forrás: turizmus.com

 2016. február 21. 17:09

A KidsOasis családbarát szálláshelyek legújabb tagja a Jufa Vulkán Fürdő Resort. A szálláshely február 18-án szerezte meg a 3 szélforgós minősítést, a minősítést igazoló védjegytáblát és tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikó átadta át Klára Ágnesnek.

A szálloda mindent megtett a minősítés érdekében, a szükséges felszerelések beszerzése gyorsan lezajlott. A celldömölki szálloda a Ság-hegy lábánál található gyönyörű környezetben. A sportolás és fürdés szerelmesei a hatalmas területen megtalálhatják a számukra kedvelt elfoglaltságot.

A babák és kisgyermekek ellátásához szükséges alapfelszerelések rendelkezésre állnak a szobában, étteremben és a közös helyiségekben. A szabadban és házon belül is van játékra lehetőségük a gyerekeknek. A fürdő részlegen bőven lehet választani a medencék közül, a pancsolótól, a csúszdákon át, az úszómedencéig felsorakoznak a vízi élmények.

A hatalmas terek lehetővé teszik a sportolási lehetőségek sokaságát, így a családok számára a felhőtlen kikapcsolódás teljes mértékben biztosított.