Az Oxigén Hotel Family & Spa és a Velence Resort & Spa újabb 2 évre megkapta a KidsOasis minősítést

Forrás: turizmus.com

 2016. október 07. 13:22

Mindkét szálloda elkötelezett a gyerekek és családok felé, ezen kívül az utóbbi 2 évben számos fejlesztést hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a szállodát.

Mindkét szálloda 5 szélforgós KidsOasis minősítéssel rendelkezik és nem volt kérdés, hogy kiérdemlik-e újra a védjegyet és tanúsítványt.

 

Az Oxigén Hotel Family & Spa baba wellness világot alakított ki szakképzett animátorokkal, akik megismertetik a picikkel a babaúszás, babatorna, babamasszázs rejtelmeit. Bővítették a babaanimációs szolgáltatásokat, hogy még teljesebbé tegyék a babák számára az ott töltött napokat. Mondókás, játékos foglalkozások segítik a kisbabák fejlődését.

Gyerek Kresz-parkot hoztak létre, ahol a közlekedési szabályokat játszva, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek a KRESZ-t. Így növelve biztonságukat a későbbiekben, amikor már egyedül mennek a suliba.

Kreatív kézműves sarkot alakítottak ki a wellnessben, hogy míg a szülők kényeztetik magukat addig a gyerkőceik is el tudják foglalni magukat.

Gyermek all Inclusive szolgáltatást hoztak létre a hotelben, mely a 10 év alatti gyerekek számára teljesen ingyenes.

A Velence Resort & Spa évről évre meglepetéssel várja a legkisebb látogatókat. A kalandos, három szintes Dzsungel játszóház nagy népszerűségnek örvend már kialakítása óta.

Ele-Fülöp, a szálloda kabalafigurája a közelmúltban játszótársat kapott, Ele-Fanni személyében. Ele-Fanni szépségkuckójában várja a kislányokat, egy igazi, rózsaszín, kislányos birodalomban, ahol adott a lehetőség szépítkezésre, játékra. Akinek kedve van csillámtetoválást is kérhet, vagy igazi hercegnős jelmezbe bújhat.

Ele-Fülöp és Ele-Fanni kiskertjében a gyerekek megismerkedhetnek a kertészkedés fortélyaival, az érett zöldségeket, gyümölcsöket pedig együtt szüretelhetik le.

A három év alatti gyermekes családoknak kínál programot a Ringató foglalkozás. A Kodályi alapelvekre épülő foglalkozásokon az óvodáskort megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők. Együtt énekelnek, játszanak a kicsikkel oldott, szeretetteli légkörben.

Az óvodás és kisiskolás korosztály részére változatos, minden héten más tematikára épülő animációs foglalkozásokkal készülnek. Mindegy, hogy hét közben, vagy hét végén érkezik a vendég, programokkal minden nap találkozhat.

Mindkét szálloda bőven felülmúlja az 5 szélforgós minősítéshez szükséges kritériumokat, így Magyarországon  valódi gyermekparadicsomot teremtettek. (x)