Az új korszak kezdete – a RATIONAL új termékkategóriát mutat be

Forrás: turizmus.com

 2024. február 27. 12:11

Az iHexagon a lehető legrövidebb időn belül a legmagasabb élelmiszer-minőséget nyújtja.
A RATIONAL világpremierrel kezdi az új évet: az új iHexagonnal a világ piacvezetőjének sikerült olyan intelligensen koordinálnia a gőz-, meleglevegő- és mikrohullámú technológiát, hogy a lehető legrövidebb időn belül a legmagasabb élelmiszer-minőség érhető el, egyenletesen minden állványon a 6-1/1 egységben. A kombi-gőzölő és az iVario bemutatása után ez a harmadik olyan bemutató a cég történetében, amikor új termékkategória úttörője.

Február végén Markus Paschmann, a RATIONAL értékesítési és marketingigazgatója online vitaindító beszédben mutatta be az iHexagont a RATIONAL kutatás-fejlesztési szakértőivel és a projektcsapattal együtt. Az előadás középpontjában az új modell központi eleme, az iClimateBoost állt. A főzőasszisztens intelligensen állítja be a gőzt, a légkeverést és a mikrohullámú hőt az adott ételhez. Ez lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb minőségű élelmiszert állítsák elő.

A Rational kutatás-fejlesztési szakértői és a projektcsapat az iHexagon bemutatóján

Fotó: Ratonal

Markus Paschmann így nyilatkozott: „Az iHexagonnal mi vagyunk az elsők a piacon, akiknek sikerült olyan intelligensen kombinálni a forró levegőt, a gőzt és a mikrohullámú hőt a sütőtérben, hogy az energia egyenletesen oszlik el mind a hat rács között. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó folyamatosan kiváló eredményeket ér el minden szinten, és akár egyidejűleg is tud különféle ételeket főzni. Piaci kulináris szakértelmünk ellenére ennek a mérföldkőnek az elérése óriási kihívás elé állított minket." „Kezdetben nem voltunk megelégedve az ételek minőségével" – folytatja Paschmann. A termékfejlesztők azonban gyorsan megtalálták a megoldást: a mikrohullámú sütőt a RATIONAL által valaha kifejlesztett legerősebb fűtőteljesítménnyel szemben állították be. Ezzel helyreállt az egyensúly. A friss gőzzel együtt a kétféle energia intelligensen szabályozott, hogy a kívánt barnulás és gazdag ízű, zamatos ételeket állítson elő. „Büszkeséggel tölt el, hogy bemutathatunk egy ilyen technikai remekművet, és piacra dobhatjuk. Az iHexagonnal megmutatjuk, hogy felismerjük ügyfeleink kihívásait, és újításokkal válaszolunk rájuk” – magyarázza a vezérigazgató.

Az iHexagon különösen azoknak az ügyfeleknek szól, akiknek üzleti koncepciója egyformán a minőségre és a sebességre összpontosít. Az iHexagon jelentős mennyiségek előállítására képes, ideális nagy összejövetelek vagy catering rendezvények, például büfék ételeinek elkészítésére. Másodszor, gyorsaságának köszönhetően képes gyorsan felszolgálni a friss ételeket vagy néhány másodperc alatt felmelegíteni az ételeket, még csúcsforgalomban is. Ez a sorban állás megszűnését és az eladások növekedését jelenti.

Markus Paschmann

Fotó: Rational

Az iHexagon különösen érdekes az olyan konyhákban, amelyek szabványos edényeket és eljárásokat alkalmaznak. Itt jön igazán ki a ConnectedCooking, a RATIONAL digitális konyhairányítási rendszere. A legfontosabb funkciókat a kijelzőn egyenként megjelenítő MyDisplay például a ConnectedCooking segítségével beállítható és az összes főzőrendszerhez elosztható, lehetővé teszi a gombnyomással történő működtetést és megkönnyíti az életet, különösen az alacsonyabban képzett személyzettel rendelkező konyhákban.

Az iHexagon koncepcióját az iCareSystem AutoDose segítségével végzett autonóm tisztítás teszi teljessé. A tisztító- és ápolópatronok a főzési rendszerbe vannak beépítve, így biztonságosan tárolhatók. Nincs érintkezés vegyszerekkel, és elkerülhető a helytelen adagolás. Ehelyett nagyobb munkahelyi biztonságot és alacsonyabb költségeket tapasztalhat.

Az iHexagon jelentős mennyiségek előállítására képes

Fotó: Rational

Összességében az iHexagont bizonyos alkalmazások intelligens specialistájává teszi; A RATIONAL továbbra is az iCombit és az iVario-t tekinti elsődleges megoldásnak minden más professzionális konyhában. Emiatt a vállalat úgy döntött, hogy termék- és alkalmazásszakértőket alkalmaz az értékesítéshez, akik szakértői tanácsokkal látják el, és eldöntik, hogy az iHexagon a megfelelő választás-e.

Az iHexagon már elérhető Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, és fokozatosan más országok is követik majd.

Markus Paschmann a következőképpen összegzi a piaci bevezetést: „Az iHexagonnal egy új, intelligens termékkategóriát hoztunk létre a piacon egyedülálló teljesítményjellemzőkkel. Már most egy Új időszámításról beszélünk." Részletes információ a rational-online.com oldalon érhető el, ahol a vitaindító beszédet is újra megtekintheti.

Fotó: Rational

Találkozzunk a SIRHA Budapesten 2024. március 5. és 7. között az A pavilon G6-os standján!

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont
1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: www.rational.hu

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)