Az új üzemeltetővel nyithat újra a Hotel Fagus

Forrás: turizmus.com

 2016. május 23. 15:53

Új vezetőség vette át a soproni Hotel Fagus működtetését, miután a korábbi, s jelenleg felszámolás alatt álló üzemeltető a szállodát május 5-én bezárta.

Az ingatlan új üzemeltetője, a Resideal-Hotel Kft. a hotel-menedzsment feladatok ellátásával az Accent Hotel Management Kft.-t bízta meg.

„A működést a korábbi üzemeltető úgy függesztette fel, hogy a tulajdonostól, illetve a felszámolótól erre nem kért engedélyt, a szálloda épületét nem adta át, emellett sem a tulajdonost, sem a vendégeket nem informálta időben az általa regisztrált és visszaigazolt foglalásokkal és a bezárással kapcsolatban. Az új üzemeltető és a hotel-menedzsment feladatok ellátásával megbízott cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a szálloda mihamarabb újra fogadhassa a vendégeket” – olvasható abban a tájékoztatóban, melyet a Front Page Communications küldött el szerkesztőségünk számára.

Az új vezetés célja, hogy az újranyitó szálloda meglévő személyzetével, magas színvonalon, hosszú távon is stabil piaci szereplőként működjön tovább. Jelenleg az újranyitáshoz szükséges karbantartási, felújítási munkálatok felmérése zajlik. A nyitás időpontjáról a szakmát és a vendégeket is tájékoztatni fogják.

A hotel korábbi üzemeltetőjének felszámolásával kapcsolatos kérdésekkel, továbbá a felszámolóval, vagy a kuponos foglalásokkal kapcsolatban a http://lasallefelszamolo.hu oldalon találhatók információk.