Bezár a balatonfüredi Mór24 étterem

Forrás: turizmus.com

 2023. október 11. 12:04

Bezár, pontosabban a jelenlegi formájában búcsúzik a Bib Gourmand-minősítéssel rendelkező, balatonfüredi Mór24 étterem.

„2020 nyarán, amikor belevágtunk életünk talán legnagyobb kihívásába, szerelemprojektjébe, ősz hajszálaink és nevetőráncaink elsőszámú megszaporítójába, még fogalmunk sem volt, hogy 3 év múlva mennyire nehéz lesz kimondani, amire most készülünk. Ahogy minden étkezésnek van eleje és vége, úgy egy étterem története sem tarthat örökké. A MÓR24 jelenlegi formájában búcsúzik tőletek” – írják Facebook-bejegyzésükben a balatonfüredi étterem tulajdonosai.

A balatonfüredi étterem már csak október 22-ig tart nyitva

Fotó: Mór24/Facebook

Mint a telex.hu megjegyzi, a balatonfüredi étterem idén megőrizte a Michelintől kapott Bib Gourmand-minősítését. Az étterem tulajdonosai posztjukban azt írták, lesz majd folytatás, és jelentkeznek.

„Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy támogattatok, inspiráltatok és szerettetek minket, hogy nyitott szívvel és gondolkodással fogadtátok a hozzánk annyira közel álló 'small plate' és natúr bor koncepciót. Reméljük, maradandó nyomot hagytunk bennetek, és minden nálunk töltött étkezésre szívesen gondoltok vissza, az első kortytól az utolsó falatig” – írták.

Az étterem már csak az október 13-i és 20-i hétvégén van nyitva, asztalt e-mailben kell foglalni.