Balatonfüredi szállodások üzleti reggelije

Forrás: turizmus.com

 2019. február 12. 16:34

A veszprémi Oliva Hotel & Restaurantban tartották meg ez évi első üzleti reggelijüket az MSZÉSZ Balaton Régiójának szállodásai.

A rendezvényen balatonfüredi és környékbeli hotelek képviselői vettek részt. A szervező Rádóczy Andrea (Silverine Lake Resort) és Szijártó Csaba (Hotel Marina Port) volt, a reggelire Vágfalvi Krisztián, az Oliva Hotel igazgatója és Mészáros Zoltán, az EKF-et koordináló Veszprém-Balaton 2023 Zrt. vezérigazgatója látta vendégül a meghívottakat.

A reggelin elsőként Mészáros Zoltán tájékoztatta a résztvevőket a Veszprém 2023-as Európa Kulturális Fővárosa pályázat tartalmáról, vélhető turisztikai hatásairól

A folytatásban a 9 tagszálloda képviselői beszámoltak az évkezdeti üzletmenetről, felújításokról, fejlesztésekről. Elhangzott, hogy általános probléma az építőipari kapacitások hiánya, illetve a kivitelezői árak elszabadulása.

Szóba került a tavaszi MSZÉSZ-közgyűlés programja, és az azt követő régióülések, valamint a balatoni szállodák számára tervezett chefképzés időpontjai.

A meghívott szállodások elmondták, hogy a nyár eleji előfoglalások száma lényegesen magasabb, mint a korábbi években, mivel a családok egy része már korábban tervezi meg nyaralását.

Kapcsolódó cikkek