Balatonfüredi szállodával erősít a Hotel & More Group

Forrás: turizmus.com

 2021. július 12. 17:48

A Balatonfüreden található, felnőttbarát Aura Hotel a napokban csatlakozott a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 19 belföldi és 4 határon túli szállodára bővült.

„A Balaton fővárosában, Balatonfüreden, inspiráló környezetben elhelyezkedő, minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda kiválóan illeszkedik a cégcsoportunk portfóliójába, hiszen az Aura Hotelen túl már 6 szállodánk található a Balaton turisztikai régióban. A szálloda szlogenje: „Fill up, feel good! vagyis Feltöltődés felsőfokon!” nem csupán üres ígéret, hanem maga a valóság. A 40 szobás hotelben a vendégek kikapcsolódásáról és feltöltődéséről a „fill up” szobai szolgáltatások gondoskodnak: az ingyenes szobai aquabár, a pihentető alváskomfortot biztosító king size méretű ágy, a relaxáló esőerdő zuhany, valamint az organikus kozmetikumok” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója, kiemelve a prémium szolgáltatási paletta gazdagságát.

Inspiráló környezetben várja a 12 éven felüli vendégeket a balatonfüredi Aura Hotel

Fotó: Hotel & More Group

A L’aura Boutique Étteremben exkluzív gasztronómiai élmények, míg a Bubble Bárban egyedi italkülönlegességek várják a Vendégeket. A Pure Spa részleg natur szaunázási lehetőséget és szaunaszeánszot kínál a tökéletes kikapcsolásért.

Felnőttbarát szállodaként csak 12 éven felüli vendégek vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait.