BalatoniKör adventi Gasztro Piknik Badacsonyban

Forrás: turizmus.com

 2018. december 05. 09:38

A BalatoniKör Gasztro Piknik sorozat harmadik rendezvénye december 8-án Badacsonyba érkezik.

A Gasztrohegy és a Badacsony Nyitva kampánynak köszönhetően egyre többen ismerik meg a tanúhegy megújult szolgáltatásait és új arcát. A pontos helyszín a frissTerasz parkolója, a Kisfaludy út - Római út találkozásánál. Fedett, a téli Balatonra panorámás sátorban kínálják a helyi fogásokat, borokat és pálinkákat a BalatoniKör tagok.

A BalatoniKör Gasztro Pikniken felállítják a Borkarácsonyfát is a 2017.évi hegybor termelőivel. Az ünnepélyes megnyitó után a Badacsonyi Tekergő szállítja a résztvevőket a Fiáth Attila által vezetett "Hegymenet -borpiramis stílusgyakorlat öt nemzetközi borvidék borain keresztül" mesterkurzusra, melyet a Bonvino Hotelben rendeznek meg 14:00 órától.

Az egészéves Balatonért dolgoznak

Fotó: turizmus.com

A Gasztro Piknik teljes ideje alatt kóstolhatók a hegyborok egy külön standon.

A BalatoniKör a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre. Tagjaik között - akik mind az egészéves Balatonért dolgoznak - van helyi étterem, cukrászda, pálinkafőző, borbár, és több borászat is. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik, így jó szívvel ajánlják egymást, sőt mindig szívesen látják a hasonló gondolkodású tagjelölteket is.

A borkóstolóról további részletek itt olvashatók:

BalatoniKör weboldalán

Facebook esemény

Az eseményre csak előzetes regisztrációval lehet jelentkezni, a helyek száma korlátozott.

Kapcsolódó cikkek

Badacsony, a Gasztrohegy

2018. november 27.