„Baldauf Úr szeret építkezni!”

Forrás: turizmus.com

 2018. április 06. 12:43

Ez a mondat hangzott el az avató ünnepségen, ahol a Kolping Hotel vendégei és tulajdonosai körében újabb fejlesztésének örülhetett.
Baldauf Csaba, a szálloda igazgatója ritkán tölti úgy a mindennapokat, hogy éppen ne egy építkezést felügyelne, vagy készítene elő, hiszen a Kolping Hotelben folyamatosak a fejlesztések.

Az eddig bioház néven ismert szállástípust gondolták most újra, és teljes külső-belső átalakítással új lehetőséget teremtettek a családi pihenésre. Az épületek közül 8 már tavaly év végén elkészült, és további 4 épület átadásával most zárták le a fejlesztést. A 12 új apartmanház a Kolping Hotel parkjának panorámás domboldalán található.

Az átadás

Fotó: Kolping Hotel

Az épületeket zöldterület és madárcsicsergés öleli körbe, belül a legdivatosabb design párosul hagyományos motívumokkal. A különleges együttest nem csak emiatt kedvelik a vendégek, hanem azért is, mert a 4 csillagos szállodai komplexum minden előnye kihasználható, de közben mégiscsak olyan, mintha az ember a családjával vagy a barátaival egy otthonos kis kuckót bérelt volna.