Bálterem és Kitchen Caters

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 06. 17:01

A Kempinski Hotel Corvinus hétfőn ünnepélyes teremavató állófogadásra, utána pedig a Zsidai Csoporttal közösen Budapest gasztronómiai szezonnyitó eseményére invitálta partnereit az ÉS Bisztróba.

Az esemény első részében Parti János értékesítési és marketingigazgató prezentációjából kiderült: a szeptember 5-i vendégek szinte az elsők között léphettek be ​az első emeleten megújult két tárgyalóba és a "Grand Room"-ba, amelye​ke​t ugyanaz a londoni iroda (MKV Design) és ugyanaz a tervező (Maria Vafiadis) álmodott meg, aki a földszintet is tervezte. A mennyezetbe épített Bose hangrendszer kiváló akusztikát varázsol a terembe, ám a hangszórók között megbújik 11 függesztési pont is, amelyek projektorok, reflektorok, kivetítő rögzítésére alkalmasak.


A terem jóval világosabb is lett, erről például a több mint 250 spotégő gondoskodik. A csillárokat is felújították, a falakon pedig egy magyar dizájner által tervezett egyedi lámpák kaptak helyet. Az új világítási rendszer pedig nem csupán a fénnyel, hanem a színekkel való játékra is lehetőséget ad.

Ahogy Stephan Interthal szállodaigazgató rámutatott: az időtálló, elegáns, innovatív és kreatív Grand Room kialakítása után újabb felújítások várhatóak az emeleten 2017 elején.


A vendégek  háromféle terítési móddal is megismerkedhettetek, de bemutatkozott Marosvölgyi Gábor vezetésével a „The Kitchen Caters” is, amely ​pár napja debütált egy zebegényi rendezvénnyel. Itt a szakmai koncepcióért Pintér Károly catering séf felel, ő állítja össze a menüket a megrendelő igényei szerint, a legfrissebb alapanyagokból, 10 fős office cateringtől a több száz fős gálavacsoráig, „földön, vizen, levegőben”.

A vendégeket ezután az ÉS Bisztró szezonnyitó partiján Stephan Interthal és Zsidai Zoltán Roy köszöntötte.